9 plante care nu au ce căuta în casa ta. Sunt extrem de toxice. Sigur ai cel puțin una dintre aceste plante: dificultăți de respirație, diaree, iritații ale pielii și ochilor

Data publicării:
Plante, foto Unsplash/ sursa Ceyda Çiftci
Descriere foto: Plante, foto Unsplash/ sursa Ceyda Çiftci

9 plante care nu au ce căuta în casa ta. O plantă de interior poate aduce un strop de culoare și prospețime în casă, însă unele pot fi extrem de toxice.

9 plante care nu au ce căuta în casa ta. Plantele de apartament aduc frumusețe, viață și aer proaspăt în casele noastre. Din păcate, unele plante de apartament sunt toxice. Oricât de mult le iubim, există unele plante pe care trebuie să le manevrăm cu grijă, deoarece pot fi dăunătoare.

Plantele de apartament toxice pot provoca diverse boli și, în unele cazuri, moartea. Deși, de obicei, plantele toxice nu cauzează mai mult decât iritații, este totuși important să știți ce anume face ca o plantă să fie otrăvitoare, astfel încât să o puteți trata în consecință.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel