8 vedete care au recunoscut că nu își doresc să devină mame. Motivul pentru care nu vor copii

Data publicării:

Mai multe celebrități au decis că nu vor face copii niciodată. Iată motivele lor

La fel ca mulți alți oameni, celebritățile trebuie adesea să lase deoparte viața de familie pentru a avea succes în domeniile lor. Decizia de a se căsători și/sau de a avea copii sau de a urma o carieră este adesea o decizie uriașă pentru oameni și, uneori, necesită compromisuri. Există, de asemenea, o serie de celebrități care au decis pur și simplu că nu vor copii, în schimb, și-au găsit împlinirea în muncă.

Dar celebritățile sunt în mod constant în lumina reflectoarelor și există întotdeauna cineva care pune presiune și le pune întrebări foarte personale și uneori dificile. Dar, de cele mai multe ori, celebritățile se descurcă cu grație și răbdare.

Decizia de a deveni părinte este o mișcare uriașă, care schimbă viața, și nu este pentru toată lumea. Unele celebrități au fost deschise în legătură cu asta; altele s-au luptat cu infertilitatea și, în cele din urmă, au decis că stresul nu merită. Alții au ales să nu aibă copii pentru că nu le convenea schimbarea stilului de viață. Citește mai departe pentru a afla care dintre celebritățile tale preferate au vorbit deschis despre motivul pentru care nu vor să aibă copii.

 

 

Dolly Parton

Dolly Parton nu a avut copii pentru că a vrut să fie mama tuturor. "Nu am avut copii pentru că am crezut că Dumnezeu nu a vrut ca eu să am copii, în schimb, copiii tuturor să fie ai mei, pentru a putea face lucruri precum Imagination Library, pentru că dacă nu aș fi avut libertatea de a munci, nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut", a declarat cântăreața pentru Today în 2017.

 

Jennifer Aniston

Oamenii s-au întrebat mult timp de ce Jennifer Aniston nu a avut copii și dacă a fost vreo poveste tristă în spatele acestei situații, dar, potrivit acesteia,  nu este așa. Ea a scris un eseu pentru HuffPost în care spunea: "Da, s-ar putea să devin mamă într-o zi și, din moment ce spun totul, dacă o voi face vreodată, voi fi prima care vă va anunța. Dar nu sunt în căutarea maternității pentru că mă simt incompletă într-un fel, așa cum cultura noastră despre celebrități ne-ar face să credem cu toții".


Oprah Winfrey

Timp de zeci de ani, oamenii s-au mirat de faptul că mogulul de televiziune Oprah Winfrey a ales să nu se căsătorească și să nu aibă copii. Ea a declarat pentru The Hollywood Reporter că nu a visat niciodată cu adevărat să aibă copii și că nu regretă acest lucru. "Dacă aș avea copii, copiii mei m-ar urî", a spus ea. "Ar fi ajuns la echivalentul emisiunii lui Oprah vorbind despre mine; pentru că ceva din viața mea ar fi trebuit să sufere, și probabil că ar fi fost ei."

 

Chelsea Handler

Gwyneth Paltrow a întrebat-o odată pe comedianta Chelsea Handler de ce nu are copii, iar ea a spus că nu este interesată. "Ei bine, pur și simplu nu cred că este cea mai bună utilizare a timpului meu", a răspuns ea. "Să devin mamă este ceva ce iau foarte în serios. Oamenii trebuie să își dorească cu adevărat să devină mame. Sincer, ar trebui să fie greu să devii părinte".

 


Betty White

Nici legendara Betty White nu regretă că nu a avut copii. "Nu, nu am regretat niciodată că nu am avut copii. Sunt atât de compulsivă în privința lucrurilor. Știu că dacă aș fi rămas vreodată însărcinată, desigur, asta ar fi fost toată atenția mea. Dar nu am ales să am copii pentru că sunt concentrată pe cariera mea. Pur și simplu nu cred că, la cât de compulsivă sunt, aș putea să le gestionez pe amândouă", a explicat ea odată la CBS News, potrivit Distractify.

 


Miley Cyrus

Pe de altă parte, Miley Cyrus nu crede că această lume este suficient de bună pentru ea pentru a aduce copii. "Refuz să îi transmit asta copilului meu", a declarat ea pentru Elle. "Până când nu voi simți că copilul meu ar trăi pe un Pământ cu pești în apă, nu voi aduce o altă persoană care să se confrunte cu asta".

 

 

Renée Zellweger

ÎRenée Zellweger nu a simțit niciodată să devină mamă. "Maternitatea nu a fost niciodată o ambiție. Eu nu gândesc așa. Niciodată nu am avut așteptări de genul: "Când voi avea 19 ani, voi face asta, iar când voi ajunge la 25 de ani, voi face asta". Eu doar iau lucrurile așa cum vin, zi de zi, iar dacă se întâmplă lucruri, totul este bine și frumos. Vreau doar să fiu independentă și să pot avea grijă de mine. Orice altceva este doar un fel de bonus", a declarat vedeta din Bridget Jones's Diary pentru People.


Helen Mirren

Actrița Helen Mirren a avut o carieră incredibilă și șspune că dacă ar fi avut copii, lucrurile ar fi stat altfel. "Nu am simțit niciodată nevoia unui copil și nu am simțit niciodată lipsa acestuia", a declarat ea pentru revista AARP. "Întotdeauna mi-am pus munca înainte de orice". Deși, când era mai tânără,  nu era adepta căsătoriei, în cele din urmă s-a căsătorit în 1997.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel