7 semne zodiacale care sunt preocupate doar de viața lor. Se pun întotdeauna pe primul loc

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Nu este vorba de faptul că oamenii egocentrici nu sunt interesați sau nu le pasă de ceilalți oameni - ci de faptul că interesul lor principal sunt ei înșiși. După ce au rezolvat tot ceea ce se întâmplă în propria viață, ar putea avea ceva energie pe care să o dedice altcuiva. Cei mai mulți oameni egocentrici ar fi șocați să se audă descriși ca fiind obsedați de sine sau egoiști. Ei se știu pe ei înșiși ca fiind oameni buni, generoși și fascinanți. Consideră că pot petrece ore întregi doar concentrându-se asupra propriei vieți și nu pot înțelege de ce alți oameni nu le găsesc la fel de captivante ca și ei.

Iată care sunt semnele zodiacale care se preocupă doar de ei:

1. Segetător

Săgetătorii sunt minunați și au o curiozitate profundă față de lume, mai ales față de cea care se învârte în jurul lor. Nu este vorba că sunt oameni răi  - dimpotrivă - doar că pot fi atât de absorbiți de ceea ce se întâmplă în viața lor, încât nu au  starea necesară pentru a ajuta sau a asculta problemele altcuiva.

Atunci când sunt în chinurile implicării de sine, tind să fie neglijenți, lipsiți de tact și inconsecvenți. Vor să fie un partener, un prieten  bun, dar trebuie să se ocupe mai întâi de propriile lucruri și, uneori, nu există suficient timp în zi pentru a se concentra pe altcineva în afară de ei înșiși.


Dar dacă poți face față egocentrismului Săgetătorului, ei sunt niște parteneri de călătorie extraordinari.

 

2. Pești

Poate părea greșit ca cineva atât de altruist să fie atât de egocentric, dar așa sunt Peștii. Sunt excesiv de sensibili, așa că nu este surprinzător că iau totul personal.

Impulsurile lor creative izvorăsc din egocentrismul lor. Le place să exploreze și să descopere lucruri noi despre ei înșiși și să le exprime într-un mod creativ. Peștii sunt deosebit de egocentrici atunci când se simt deprimați, ceea ce se poate întâmpla destul de des.

Pot fi leneși când vine vorba de lucruri care nu contează pentru ei, așa că totul este canalizat prin prisma modului în care le afectează viața.

 

3. Scorpion

Scorpionii știu că sunt extraordinari, dar au suficientă nesiguranță  cât să îi facă să se îngrijoreze de modul în care se prezintă în fața celorlalți.

 Atunci când cineva se desparte de ei sau nu îi angajează, Scorpionul ia acest lucru foarte personal. Pot deveni furioși dacă nu obțin lucrurile (cum ar fi slujbe sau parteneri) pe care și le doresc, și își vor pune energiile pentru a se răzbuna.

Ei chiar fac ca lucrurile să se rezume la ei și nu există nimeni atât de important pentru ei cât sunt ei pentru ei înșiși. Nu înțeleg de ce toată lumea nu este concentrată pe ei înșiși așa cum sunt Scorpionii. Nu are sens pentru ei.

 

4. Fecioară

Fecioarele cred mereu că au dreptate și că au răspunsurile la toate întrebările. Este greu pentru ele să accepte că cineva ar putea fi mai bun sau mai informat.

 Deoarece sunt foarte autocritice și orientate spre detalii, au tendința de a-și privi viața și comportamentul ca și cum ar fi sub un microscop. Fecioarele se pierd în detaliile propriei vieți, iar încercările lor de a fi perfecți se pun pe ei înșiși în fruntea listei de preocupări.

S-ar simți mai bine dacă ar putea acorda mai puțină atenție defectelor lor și mai multă atenție ajutorării celorlalți.

 

 

5. Taur

Taurii sunt egocentrici pentru că se concentrează foarte mult pe ceea ce se întâmplă în interiorul lor - cum se simt sau ce au simțit când s-a întâmplat ceva. Au tendința de a se proteja împotriva unor potențiale răni și se fixează pe cele din trecut.


Ei cred că sunt doar atenți la cine lasă să intre în viața lor, dar este vorba mai mult de egocentrismul lor. Taurii pot fi nepoliticoși și disprețuitori față de sentimentele altora. Ei fac toate regulile în viața lor, iar dacă poți fi de acord cu ele, grozav; dacă nu, pleacă la drum.

 

6. Capricorn

Capricornii au nevoie ca lucrurile să meargă așa cum vor ei, iar dacă nu se întâmplă așa, vor cheltui o mare cantitate de energie și timp pentru a se frământa de ce nu a fost așa. Se vor fixa, se vor concentra și își vor analiza propriile acțiuni, încercând să-și dea seama ce au greșit sau cum ar fi putut face ceva diferit.
Capricornilor nu le place să se considere egocentrici, dar au standarde foarte înalte.

Capricornii pot fi egoiști, un pic vanitoși și plini de ei înșiși. Cu toate acestea, vor ieși din egocentrism dacă este nevoie, dar când vine vorba de autoconservare, se vor pune pe ei înșiși pe primul loc.

 

7. Balanță

Balanțele vor să fie mai bune și asta presupune multă concentrare asupra lor. Ei încearcă în mod constant să se îmbunătățească și sunt mai mult decât dispuși să spună tuturor despre asta.

Balanțele sunt fascinante și fermecătoare, așa că, dacă petrec puțin prea mult timp vorbind despre ele însele și problemele lor, nu este prea enervant. Sunt suficient de autoironice încât egocentrismul lor să pară amuzant.

Te pot convinge că nu sunt complet egocentrici, ci doar se descoperă pe ei înșiși și vor să împărtășească călătoria lor cu tine.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel