7 perechi din zodiac care se ceartă cel mai mult. Sunt mereu în conflict și nu au multe lucruri în comun

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Unele semne zodiacale sunt foarte armonioase și totul este minunat pentru ele. Cu toate acestea, există unele cupluri de semne zodiacale care se pot certa și pot fi văzute trăgându-se de păr la propriu. Așadar, iată 7 perechi de semne zodiacale nefericite care tind să aibă certuri masive.

Iată care sunt cele 7 cupluri zodiacale care tind să se certe mereu:

 

Scorpion și Berbec

Amândoi sunt competitivi și își iubesc intimitatea. Dragostea dintre ei poate că este uimitoare la început, dar lupta pentru putere este foarte reală între ei. În timp ce unul adoră să domine, celălalt nu suportă faptul de a fi controlat.

 

Rac și Vărsător

Racii sunt extrem de blânzi și caută siguranța, dar Vărsătorii sunt foarte independenți, destul de puțin afectuoși și analizează prea mult. Vărsătorii au nevoie de parteneri puternici, iar Racii tânjesc după intimitate emoțională. Așa că certurile au melodramă, nesimțire și chiar multe certuri.

 

Segetător și Taur

Dorințele acestor două semne zodiacale sunt la poli opuși. Taurii dau prioritate familiei, căminului și carierei, în timp ce Săgetătorii sapă de dorința de a călători. Încăpățânatul Taur reușește rareori să imobilizeze un partener Săgetător și, prin urmare, certurile se amplifică din nou.

 

Berbec și Taur

 

Amândoi sunt ambițioși și cu o voință puternică, dar pot face o pereche foarte bună. Cu toate acestea, Berbecii sunt foarte impulsivi și optimiști, în timp ce Taurii preferă drumul stabil și iau lucrurile încet. Nivelurile de răbdare ale celor doi sunt adesea în conflict.

 

Capricorn și Segetărtor

Capricornul nu acceptă prostii de la nimeni. Săgetătorii nu au toleranță pentru banalitate, așa că încearcă mereu lucruri noi, spre deosebire de Capricorn. Aceștia din urmă preferă rutina și nu sunt mari nici la capitolul surprize. Așa că această fricțiune poate duce adesea la certuri majore, dacă nu ajung la un numitor comun și nu stabilesc o cale de mijloc.

 

Leu și Fecioară

Aceste două semne zodiacale nu au nimic în comun. Amândoi sunt plini de mândrie. Fecioarele nu își afișează emoțiile atât de des, în timp ce Leii pot avea destule izbucniri emoționale. Acesta din urmă iubește lumina reflectoarelor, dar o Fecioară nu apreciază acest lucru.

 

Balanță și Rac

Există un dezavantaj în faptul că ambele semne zodiacale fug de confruntare. Celălalt aspect fiind faptul că Balanțele sunt persoane plăcute (cu totul), iar această atitudine poate renunța la încrederea unui Rac în ele. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel