7 lucruri pe care să le faci în timpul sezonului Scorpionului pentru a-ți elibera magia interioară

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Geetanjal Khanna
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Geetanjal Khanna

Între 23 octombrie și 21 noiembrie, sezonul Scorpionului înseamnă să ne confruntăm cu cele mai profunde umbre și emoții, să recunoaștem adevărurile lumii (atât cele dure, cât și cele plăcute). Este sezonul guvernat de Marte și Pluton, așa că nu fi surprins dacă energia va crește vertiginos.

1. Sculptați dovleci

Să începem cu dovlecii, deoarece Halloween-ul cade în prima treime a sezonului Scorpionului. Știați că sunt considerați un instrument excelent pentru ritualurile de manifestare? Așa că ia cel mai mare dovleac pe care te simți confortabil să-l mânuiești și scoate-i măruntaiele. Poți sculpta motive și simboluri și pe coajă, pentru a-ți amplifica intențiile. Apoi fixează o lumânare albă în interiorul dovleacului, în centrul acestuia. Poți folosi mai multe lumânări, doar asigură-te că te limitezi la o singură dorință pentru fiecare dovleac.

2. Fă o lucrare cu umbre

Scorpionul nu se teme de întuneric - abisul este locul său preferat. Așa că, dacă a existat vreodată un moment bun pentru a te întâlni cu sinele tău din umbră și a înțelege cine ești cu adevărat în adâncul tău, sezonul Scorpionului este cel potrivit pentru tine. Vei avea nevoie de jurnalul tău de încredere pentru asta. Dacă nu ai unul, cumpără-ți ceva care te face să te simți puternic și puternic. Cu cât mai frumos, cu atât mai bine! Apoi, folosește întrebări revelatoare pentru a afla ce te motivează și de ce. Există un nume pentru această practică numită shadow work. 

3. Urmăriți crime adevărate și drame întunecate

Energia Scorpionului nu se teme de adevăr, mai ales de cel întunecat. Și îi place să vadă partea ascunsă a societății umane, astfel încât nimeni să nu le poată trage de păr. Așadar, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face în timpul sezonului Scorpionului este să te scufunzi în lumea crimelor adevărate și a dramelor întunecate și să vezi cu ochii tăi partea întunecată a lumii. Genul distopic are și el un puternic aer de Scorpion, inclusiv filmele cu zombi.

4. Explorați divinația

Scorpionul și ocultismul merg mână în mână. Așa că, dacă cărțile tale de tarot s-au prăfuit de mai bine de un deceniu, acum este momentul să le scoți la iveală și să te dedici încă o dată. De la chiromanție la astrologie și până la privirea cristalelor, toate formele de divinație sunt binevenite în timpul sezonului Scorpionului. Și nu fiți surprinși dacă darurile voastre intuitive se dovedesc a fi puternice. Sezonul Scorpionului poate face asta pentru tine, inclusiv să îți dezvăluie talente psihice ascunse.

5. Îmbracă-te pentru a impresiona

Fiecare anotimp are propriul stil și favoritele sale în materie de modă. Iar sezonul Scorpionului nu este diferit. Cu toate acestea, aici, tendințele tind să fie mai întunecate și gotice, cu o notă de tabu rebel. Așa că îmbracă-te pentru a impresiona în orice înseamnă aceste cuvinte pentru tine. Iar dacă vrei să experimentezi cu lenjeria intimă și cu lenjeria de corp, nu există un moment mai bun decât sezonul Scorpionului.

6. Încearcă ceva nou în dormitor

Fie că încerci asta cu jumătatea ta semnificativă sau cu una aleasă cu mâna pe Tinder, sezonul Scorpionului este momentul să încerci ceva nou în dormitor.


7. Îmbrățișează autoîngrijirea senzuală

Îngrijirea de sine nu s-a simțit niciodată atât de bine. Lasă-i sezonului Scorpionului să o facă senzuală și uimitoare. De la a face băi rituale cu petale de trandafir și uleiuri esențiale până la a te trata cu un masaj complet al corpului la spa-ul tău preferat, opțiunile sunt nesfârșite și limitate doar de ceea ce te face să te simți bine. Iar dacă ideile tale de îngrijire de sine par tabu pentru ceilalți, ei bine, nu este treaba lor, potrivit yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel