7 artiști care au murit tragic, la o vârstă foarte fragedă

Data publicării:
Amy Winehouse, Captură foto YouTube
Descriere foto: Amy Winehouse, Captură foto YouTube

Unii artiști au avut parte de un sfârșit prematur, uneori în accidente tragice, alteori în conflicte între bande și, cu siguranță, de prea multe ori din cauza supradozelor de droguri.  

 

Au fost suficient de norocosi pentru a avea parte de un succes enorm in timpul vietii, dar nu s-au putut bucura foarte mult de evenimentele placute din cauza unor accidente sau boli le-au curmat viata în mod tragic. Iată care sunt artiștii care au decedat de la o vârstă fragedă.

Amy Winehouse

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la moartea lui Amy Winehouse, iar 14 septembrie este data la care aceasta ar fi împlinit 38 de ani. Îndrăgita artistă a murit din cauza alcoolului la vârsta de 27 de ani, în 2011.  Vedeta pop-soul Amy Winehouse a șocat întreaga lume pe 23 iulie 2011, când a fost găsită moartă în locuința sa din Londra. Era cunoscută pentru faptul că se lupta cu probleme legate de droguri și alcool, pe lângă faptul că s-a luptat ani de zile cu probleme de sănătate mintală.

Mac Miller

Șocul provocat de moartea prematură a lui Mac Miller încă mai răsună dureros printre fanii săi la trei ani de la acea zi fatidică. Rapperul s-a stins din viață pe 7 septembrie 2018, la vârsta de 26 de ani. El a fost găsit fără suflare în locuința sa din Los Angeles, iar la sosirea paramedicilor a fost declarat mort la fața locului. S-a stabilit că rapperul a murit din cauza unei supradoze cu un amestec de droguri, iar modul de deces a fost certificat ca fiind un accident.

 

Kevin Clark

 Kevin Clark se plimba cu bicicleta prin oraș când a fost lovit brusc de o mașină și a murit. Clark a interpretat rolul toboșarului Freddy Jones alături de Jack Black în filmul de succes "School of Rock" (2003), pe când era copil. El nu și-a continuat cariera de actor după aceea, dar a continuat să lucreze ca toboșar profesionist. Black s-a grăbit să îi aducă un omagiu fostului său coleg de scenă, spunând că are inima frântă.

Avicii

DJ-ul "Wake Me Up", al cărui nume real era Tim Bergling, a fost găsit mort în Muscat, Oman, la vârsta de 28 de ani. Avicii s-a sinucis pe 20 aprilie 2018. Starul suedez se retrăsese din activitatea concertistică în 2016, iar familia sa l-a descris ca fiind un "suflet artistic fragil, în căutare de răspunsuri la întrebări existențiale" într-o declarație publică după moartea sa.

 

Marilyn Monroe avea doar 36 de ani cand a murit, dar deja castigase Gobul de Aur si cantase celebrul cantec "Happy Birthday" presedintelui american. Moartea sa ramane si in zilele noastre un mister.

Christina Grimmie

Christina Grimmie, finalistă a emisiunii 'The Voice', a fost împușcată în timp ce semna autografe după un concert din Orlando, pe 10 iunie 2016. Grimmie, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată de Kevin James Loibl, care apoi s-a sinucis la fața locului. Ea a fost dusă la spital, dar nu a supraviețuit rănilor.

Brittany Murphy, actrita din flimul "Clueless", a murit in urma unui stop cardiac in decembrie 2009, la varsta de 32 de ani. S-a speculat si o supradoza de droguri, insa aceste zvonuri nu au putut fi dovedite. Cinci luni mai tarziu, tragedia a lovit familia acesteia din nou, cand a murit si sotul actritei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel