6 vedete de la noi și din străinătate care au recunoscut că suferă de boli incurabile. Nu te-ai fi așteptat la asta

Selena Gomez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Selena Gomez, sursa foto Instagram

Chiar dacă se bucură de un succes incredibil și toată lumea crede că au o viață perfectă, lipsită de griji, iată că și vedetele se confruntă adesea cu necazuri. 

Au cunoscut succesul la scară largă și se bucură de admirația publicului, dar nimeni nu știe că se confruntă cu probleme grave de sănătate. Chiar dacă atunci când sunt pe scenă sau la TV vedetele dau impresia că nimic nu le poate atinge iar viața lor este pictată doar în nuanțe de roz, iată că unii artiști suferă din cauza unor boli incurabile. 

 


Dragoș Bucur a fost diagnosticat în anul 2002 cu diabet


„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, declara Dragoș Bucur în urmă cu mai mult timp.

 


Cristi Minculescu suferă de o boală genetică de ficat


Celebrul artist Cristi Minculescu suferă de o boală genetică de ficat, polichistică hepato-renală. Chiar acesta a povestit că această afecțiune este progresivă de la naștere, iar chisturile cresc în interior pe parcurs ce înaintează în vârstă. 

 


Dana Rogoz are o afecțiune a glandei tiroide


Actrița Dana Rogoz a mărturisit că suferă de o afecțiune la nivelul tiroidei, care provoacă adesea stări de oboseală și fluctuații de greutate.

 

 

Selena Gomez suferă de lupus și a făcut transplant de rinichi


Viața Selenei Gomez nu a fost ocolită de necazuri. Artista nu a avut deloc noroc în dragoste și se pare că starea de sănătate i-a dat mari bătăi de cap. Selena suferă de boala Lupus și a făcut un transplant de rinichi, pentru a învinge această boală. Donatoarea a fost chiar cea mai bună prietenă a ei. 

 


Halle Berry are diabet


Vedeta de peste ocean se confruntă cu această boală de acum 30 de ani și a fost nevoită să renunțe complet la zahăr, alcool și carbohidrații rafinați.

 


Justin Bieber suferă de boala Lyme


Lyme este o infecție bacteriană foarte gravă și rară cauzată de unele căpușe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 02 Martie 2021, 18:08 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience