6 povești de iubire celebre. Cupluri pe care timpul si faima nu le-au desparțit

Data actualizării: | Data publicării:

Cu toții iubim poveștile de dragoste, iar atunci când este vorba de persoane care se bucură de celebritate, lucrurile devin și mai interesante. Însă, nimic nu se compară cu poveștile de iubire dintre părinți și fete „normale”, cum este cazul Prințului Harry. Cu toții am putea să fim de acord că începutul este greu.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute în 2016. „Ni s-a făcut cunoștință de către un prieten comun”, a spus Harry pentru BBC. Se pare că faptul că Meghan nu cunoștea  foarte multe detalii despre familia regală, a fost în favoarea lor, potrivit revistei vogue.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨❤️ Harry and Meghan urge action against hate speech ahead of US election - The Duke and Duchess of Sussex have weighed in on the upcoming US presidential vote, urging people to reject online negativity and hate speech as what Meghan described as "the most important election of our lifetime" approaches. Harry and Meghan called on viewers around the world to act with compassion in both the physical and digital worlds, use their voices, be engaged within their communities and the civic process, and care for one another, according to their representatives. "When one person buys into negativity online, the effects are felt exponentially. It's time to not only reflect, but act," said Harry in his video remarks. "As we approach this November, it's vital that we reject hate speech, misinformation, and online negativity. What we consume, what we are exposed to, and what we engage with online, has a real effect on all of us," he said. "Every four years, we're told, 'This is the most important election of our lifetime.' But this one is," said Meghan. "When we vote our values are put into action, and our voices are heard."

O postare distribuită de Meghan Markle ???? (@meghanmarkle_official) pe


Pentru că sunt din State, nu am crescut cu aceeași înțelegere a familiei regale. Nu știam foarte multe despre el, deci singurul lucru pe care l-am întrebat când prietenul nostru a spus că el vrea să ni se alăture a fost `Ei bine, este drăguț?`. Pentru că dacă nu ar fi fost amabil, nu părea a avea sens”, a declarat Meghan Markle în același interviu, potrivit Hello. 
Apoi ne-am spus `ce facem maine? Ar trebui să ne reîntâlnim`”, a mai adăugat Meghan.

Kanye West si Kim Kardashian


Potrivit revistei rollingstone, Kanye West a spus că a văzut o fotografie a lui Kim Kardashian cu Paris Hilton în 2006 și a simțit imediat o atracție pentru ea. De atunci a spus că „a visat să fie alături de ea" și chiar s-a obișnuit să apară alături de Kim în tradițională felicitare de Crăciun a familiei Kardashian.

Victoria David Beckham


Într-un număr din revista Vogue din 2016, Victoria a scris personal o scrisoare în care descrie modul în care s-a întâlnit cu soțul ei, David Beckham.


Da, dragostea la prima vedere există", a scris ea. „Ți se poate întâmpla în loja jucătorilor din Manchester United - deși vei fi beat puțin, așa că detaliile exacte sunt neclare". Între timp, David a spus că „S-a simțit imediat precum ne-ar fi fost predestinat să fim împreună”. Într-adevăr, cei doi sunt încă împreună după 23 de ani de când s-au întâlnit pentru prima dată în 1997.
 
Potrivit revistei hellomagazine Kate și William s-au întâlnit în 2001 la Universitatea St Andrews, unde amândoi au studiat istoria artei. Kate a recunoscut că s-a rușinat foarte tare când la cunoscut prima dată pe soțul ei.  

Ben Shephard si sotia lui

Cu ocazia aniversării a 16 ani de la nuntă, Ben Shephard i-a făcut o declarație emoționantă soției lui pe contul lui de instagram. 


Acum 15 ani, am făcut în așa fel încât să mă căsătoresc cu @mrsannieshephard. Mi-a luat doar nouă ani să o întreb dacă vrea să fie soția mea (astfel de lucruri un pot fi grăbite). Încă mi sunt sigur cum am reușit să o conving, dar sunt bucuros că am făcut-o, iar ea încă nu a aflat că nu există o altă opțiune mai bună”, a scris Ben Shephard, pe contul ei de  instagram.


 Tom și Giovanna Fletcher se cunosc de când erau la școală, dar  Tom a uitat repede tendințele adolescentine, potrivit dailymail.

 „Ne-am plăcut de la început. M-a întrebat dacă vreau să ieșim și am fost împreună pentru două zile, înainte ca el să mă părăsească pentru fosta iubită... Nu i-a luat foarte mult să se răzgândească”, a mai adăugat aceasta.
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel