6 din 10 românii se duc cu taxi-ul sau ridesharing la întâlnirea de Valentine's Day

Data publicării:
Foto de Athena de la Pexels
Descriere foto: Foto de Athena de la Pexels

O companie de transport alternativ a realizat un sondaj, conform căruia 6 din 10 români merg la întâlnirea de Ziua Îndrăgostiţilor cu taxiul sau cu ridesharing. 

Sărbătoarea de Valentine’s Day, deși împrumutată, a intrat tot mai mult în obiceiurile românilor, care profită de ocazie să-și facă planuri, iar mulți sărbătoresc și Dragobetele. Cele mai romantice orașe din țară pentru a petrece această zi sunt Brașov (30%), Sibiu (17%), București (15%) și Cluj-Napoca (12%), conform respondenților din 10 dintre cele mai importante orașe din România care au participat la sondaj. De altfel, Brașovul este considerat o destinație romantică pentru a petrece Valentine’s Day și de către respondenții sondajului din toate țările în care compania este prezentă, ocupând locul 3, după Galway și Roma, scrie promotor.ro.

Pentru aproape 37% dintre românii care au răspuns la sondaj, unul dintre cele mai romantice moduri de a se plimba și explora un oraș de Valentine’s Day, împreună cu persoana cu care se întâlnesc, este să împartă o mașină prin opțiunile de ridesharing sau taxi. În schimb, pentru plimbări mai lungi, 46% ar alege mașina personală, iar 15% consideră romantice plimbările cu bicicleta, în ciuda vremii.

Dragostea trece prin stomac. Chef Salvo Lo Castro, despre cina perfectă de Ziua îndrăgostiţilor

 

Chef Salvo Lo Castro a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, cum arată o cină cu care ne putem impresiona partenerul/ partenera de Valentine's Day. Bucătarul a precizat că peștele este cel mai cerut preparat în această zi specială. De asemenea, Salvo Lo Castro a precizat și ce băuturi să alegem pentru fiecare preparat din acest meniu special.

"Peștele este cel mai cerut de Ziua Îndrăgostiților.  De asemenea, creveții în sos de vin alb sunt foarte buni și se pregătesc rapid, în patru minute. Creveții se curăță foarte bine, tocăm puțină ceapă, puțin usturoi, se trag la tigaie. După facem niște ravioli cu ricotta și spanac, guanciale și fistic. La final, servim un file de biban cu un sos de vin alb, cu un sote de legume. De obicei, legumele se fac înainte la grătar.

La final, mergem pe un desert clasic, un tiramisu, care se prepară foarte simplu. Este un clasic din bucătăria italiană, care acum a devenit un clasic în bucătăria europeană. 

Cât despre băutură, la aperitiv servim un vin frizzante, cu paste bem un pahar de vin roșu, cu felul doi, servim un vin alb, iar cu desertul merge vinul frizzante, ca și la aperitiv", a declarat bucătarul chef Salvo Lo Castro, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel