5GANG și Dorian Popa au lansat cea mai așteptată piesă a verii - „PORCHE”/ VIDEO

Data publicării:
5Gang și Dorian Popa, PORCHE
Descriere foto: 5Gang și Dorian Popa, PORCHE

5GANG și Dorian Popa, cele mai vizualizate vedete din online își unesc forțele pe piesa – „PORSCHE”.

Cu sute de milioane de vizualiari, 5GANG lansează o nouă piesă gata să ia cu asalt topurile romanești, de data aceasta alături de Dorian Popa.


Cu peste 10 milioane de urmăritori pe toate platformele, 5GANG și Dorian Popa reprezintă două prezențe unice în România, ce au reușit să doboare mai multe recorduri din online-ul românesc.


Piesele „DM”, „Story” sau „SOS” au reușit performanța de a ajunge de fiecare dată pe locul 1 în trending-ul YouTube România. Succesul din mediul online s-a concretizat și fizic odată cu susținerea celor două concerte de la Arenele Romane, unde au cântat în fața a peste 10.000 de oameni.


Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști și vloggeri din spațiul online. Cu un număr de peste 2.3 milioane de subscriberi pe YouTube, acesta s-a bucurat de numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicală precum Ruby, What’s UP, Giulia Anghelescu, Amna sau Liviu Teodorescu


“Porsche” este o piesă cu o producție semnată de Quick, omul din spatele celor mai mari hituri 5GANG, iar de data aceasta pe piesa se regăsesc doar 3 din cei 5 membrii 5GANG.

 


Dorian Popa, secretul unui corp sculptat:


„Una dintre cele mai frecvente întrebări. Foarte simplu: trebuie să faci sport, mai presus de efort. Am văzut o întrebare de genul „pot să slăbesc fără să fac efort mare? Nu!”. Sport, sport, sport! Nu recomand dietele neînsoțite de mișcare. Nu sunt în măsură să impun asta însă pot să recomand”, le-a transmis Dorian Popa fanilor de pe InstaStory.

 

Câți bani câștigă Selly din Youtube: 

 

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A început de la o vârstă fragedă, iar acum a ajuns să câștige sume foarte mari de bani. Andrei Șelaru are și propria emisiunea TV, iar recent a lansat și primul curs de vlogging din România, care s-a bucurat de un succes imens. Selly este pasionat de ceea ce face și are planuri mari pentru viitorul său. 


„E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a declarat Selly, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel