5 zodii pe care nu te poți baza. Își încalcă promisunile și te dezamăgesc

5 zodii pe care nu te poti baza, foto Unsplash/ autor Womanizer WOW Tech
Descriere foto: 5 zodii pe care nu te poti baza, foto Unsplash/ autor Womanizer WOW Tech

Aceste 5 zodii nu se țin de cuvânt. Promisiunile sunt vorbe goale pentru ele și te vor dezamăgi cu prima ocazie. 

1. Berbec


Deși nu sunt rău intenționați, berbecii se aruncă mereu cu capul înainte, fără să se găndească prea mult. De aici și dificultatea de a-și ține promisiunile. Ei ar vrea să ducă la capăt tot ceea ce își propun, însă multitudinea de proiecte în care se bagă îi împiedică să le rezolve pe toate. 

 


2. Balanță

Balanțele îți vor spune mereu exact ceea ce vrei să auzi, chiar dacă asta se va dovedi a fi o promisiune falsă. Pentru ei, imaginea pe care o afișează este extrem de importantă, așa că vor încerca să pară că vor să facă pe plac tuturor și nu vor refuza să își ofere ajutorul atunci când sunt rugați. În realitate, nu prea le pasă de nevoile celorlalți și vor avea priorități mai importante. 


3. Săgetător

Săgetătorii sunt foarte săritori și empatici. Ei își doresc să își țină promisiunile și să-i ajute pe ceilalți, însă propriile probleme îi copleșesc. Astfel că ajung să uite de promisiunile pe care le-au făcut și să-i dezamăgească pe cei care s-au bazat pe ei. 

 


4. Vărsător


Vărsătorii pot promite multe lucruri, în speranța că vor avea ceva de câștigat de pe urma actului de binefacere. La prima vedere, pot părea bine intenționați, însă adevărul este că te vor ajuta doar dacă vor obține și ei ceva din asta.

 


5. Pești

Peștii nu știu să spună „nu”, așa că ajung să promită lucruri pe care nu sunt capabili să le ducă la bun sfârșit, chiar dacă fac tot posibilul. Acest lucru îi bagă în categoria oamenilor pe care nu te poți baza, chiar dacă intențiile lor sunt onorabile. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 18 feb 2021, 11:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience