Visele care semnalează probleme în relația ta, potrivit terapeuților

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Se spune că ne uităm cele mai multe dintre visele noastre. Așa că, atunci când te trezești dintr-unul pe care ți-l amintești cu claritate, ar fi bine să fii atent.

"Când visăm, de fapt, rezolvăm probleme", spune Lauri Loewenberg, analist de vise profesionist și autor. "Visele sunt mesaje de la tine, pentru tine, despre tine, cu scopul de a te îmbunătăți." Iar în unele cazuri, ele ar putea fi un semn că ceva nu este în regulă în viața ta amoroasă. Continuă să citești pentru a afla de la experți care sunt visele care ar putea semnala probleme în relația ta.

Cineva înșeală

Visele de înșelăciune nu sunt întotdeauna atât de literale, mai ales dacă acest vis pare să vină de nicăieri. Visele în care ești înșelat ar putea însemna că "te confrunți cu un anumit sentiment de a fi lăsat pe dinafară în viața de veghe", notează Loewenberg. Așa că întreabă-te: "În ce fel te simți "înșelat" în relație?".

Aceste vise ar putea simboliza, de asemenea, "probleme nerezolvate în relația ta care trebuie abordate, precum și posibila proiecție a sentimentelor pe care le ai în dorința ta de a fi infidel", explică Lisa Lawless, PhD, psihoterapeut și CEO al Holistic Wisdom.

Dacă visezi că tu ești cea care înșeală, ar putea fi vorba de "sentimentele tale subiacente de anxietate, vinovăție, nesiguranță, teamă de abandon, precum și de nevoi și dorințe neîmplinite", explică Lawless.

Ar putea fi, de asemenea, mintea ta care îți amintește de consecințele "depășirii unor limite nepotrivite" sau ar putea însemna o atracție față de noi persoane sau experiențe, adaugă Lawless. Ar trebui să examinezi cum te simți în legătură cu înșelatul în visul tău. "Dacă nu ai nicio vină în vis, atunci întreabă-te dacă există ceva în viața ta pe care îl faci pentru tine însuți și de care poate partenerul tău nu este prea fericit", spune Loewenberg.

Fostul tău iubit își tot face apariția

Dacă continui să visezi la fostul tău iubit, acest lucru ar putea însemna că încă procesezi emoțiile din acea relație sau despărțire, sugerează Lawless. Ea notează, de asemenea, că ar putea semnala că ești îngrijorat de faptul că istoria se repetă.

"Visele noastre vor împrumuta adesea din trecut pentru a le putea compara cu prezentul, pentru a ne ajuta să determinăm dacă am progresat sau avem de-a face din nou cu același lucru vechi", adaugă Loewenberg.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că ar trebui să începi să-i trimiți mesaje fostului tău prieten. În schimb, "cereți rezolvarea acestei probleme emoționale înainte de a merge la culcare", sfătuiește Joyce Keller, medium și autoare de mediumuri.

Mașini

Dacă ai un vis în care tu și partenerul tău vă aflați împreună într-o mașină, va trebui să fii atent la cine se află la volan, la starea mașinii și la modul în care se conduce. Dacă partenerul tău conduce, iar tu apuci brusc volanul pentru că mașina scapă de sub control, "unul dintre voi ar putea fi prea stăpân pe sine sau, dimpotrivă, foarte neglijent", sugerează Keller.

Dacă frânele nu funcționează, cel mai probabil semnalează un model de comportament negativ în relația voastră, spune Loewenberg. Dacă mașina ta nu pornește sau este blocată, atunci și relația ta s-ar putea să fie blocată.

Dacă visezi că mașina ta s-a pierdut sau a fost furată, acest lucru ar putea însemna că relația "și-a pierdut direcția sau că tu sau partenerul tău nu mai sunteți energizați sau motivați de relație", spune Loewenberg. Și, în cele din urmă, dacă visezi un accident de mașină, poate fi "un mare avertisment că relația ta este pe cale să se prăbușească și să ardă!", adaugă ea.

Pisici și câini

Pisicile și câinii pot fi foarte revelatori cu privire la starea relației voastre.

Câinii sunt "cel mai frecvent simbol de relație în visele noastre, deoarece câinii sunt cunoscuți pentru loialitatea și compania lor", spune Loewenberg.

Dacă câinele din visul tău este bolnav, pe moarte sau rănit, acesta ar putea fi un semn că relația ta se apropie de sfârșit. Dacă câinele te amenință sau te atacă, este posibil să te afli într-o relație toxică, explică Loewenberg.

Pisicile, pe de altă parte, tind să simbolizeze energia sexuală. "Deci, dacă pisica din visul tău este bolnavă, rănită, moartă sau pe moarte... este un semn bun că și energia sexuală din relația ta este moartă sau pe moarte", notează Loewenberg, potrivit bestlife.com

Ea adaugă că o pisică furioasă sau care atacă "ar putea fi un avertisment că latura sexuală a relației este dăunătoare SAU că s-ar putea să fii supărat din anumite motive".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel