5 trucuri geniale de machiaj care îți fac ochii să pară mai mari

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să ai ochii mari, iată câteva trucuri simple de machiaj care pot face ca ochii tăi să pară mai mari decât sunt.

1. Doar modelează-ți sprâncenele

Sprâncenele bine conturate pot face minuni și îți pot deschide instantaneu privirea. Periați-vă sprâncenele. Acum, umpleți spațiile din sprâncene  cu un creion de sprâncene. De asemenea, poți aplica vaselină pentru a fixa părul. În cele din urmă, folosește un corector pentru a-ți accentua sprâncenele.

 

2. Ai nevoie de un iluminator

 

Highlighter-ul s-ar putea dovedi a fi salvatorul tău dacă ai ochii mici. Tot ce trebuie să faci este să iei un iluminator strălucitor și să aplici o cantitate mică de el sub ochi. Acest lucru trebuie făcut după ce ai aplicat corectorul. Acest truc simplu îți poate face ochii să pară mai mari și mai luminoși.

 

3. Încearcă creionul alb

Vei fi surprinsă să afli că dacă pui un creion alb în colțurile interioare ale ochilor, ochii tăi vor părea mai mari. De asemenea, aplicați creionul alb în colțul și deasupra pliului ochiului.

 

4.  Nu uitați să vă curbați genele

 

Unul dintre cele mai urmate trucuri de machiaj pentru ochi mai mari este să curbezi genele. Tot ce trebuie să faci este să folosești un ondulator de gene și să adaugi multă mascara.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel