5 sfaturi simple pentru a obține un abdomen plat

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Igor Starkov
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Igor Starkov

Grăsimea abdominală este una dintre cele mai dăunătoare sănătății. Iată cinci sfaturi pentru a scăpa de ea:

Alimentația nesănătoasă și lipsa de antrenament sunt principala cauză a grăsimii care se acumulează pe abdomen. Exercițiile fizice acasă cu ajutorul unor echipamente de fitness fiabile, cum ar fi o bandă de alergat sau mersul cu bicicleta cu modificări dietetice, reprezintă o modalitate excelentă de a pierde grăsimea din burtă. Iar cu pandemia care nu se mai sfârșește, exercițiile la domiciliu este o alternativă sigură și convenabilă pentru a te menține în formă.

 

De multe ori invocăm diferite motive pentru a nu merge la sală însă uneori, aceste motive sunt chiar reale și nu reușim să le depășim și e vorba deseori inclusiv de timpul, bugetul, naveta și vremea, care fac dificilă vizitarea regulată a sălii de sport.

 

Dar putem obține beneficii similare făcând exerciții acasă, cu ajutorul unor echipamente de fitness de bună calitate.

 

Faceți antrenament la domiciliu

Antrenați-vă în mod regulat pe o bandă de alergat sau pe o bicicletă rotativă, ambele excelente pentru arderea caloriilor, creșterea forței musculare și creșterea rezistenței.

 

Căutați ajutor profesional

Este o idee bună să cereți unui profesionist un sfat de sănătate și fitness, să vă ghideze la fiecare pas, ținând cont de cerințele individuale. Antrenorii profesioniști în domeniul fitnessului și al dietelor au cunoștințele potrivite pentru a vă înțelege provocările personale, pentru a vă menține motivat și a vă provoca să vă depășiți inhibițiile.

 

Citește continuarea pe DCMedical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel