5 mai: Eclipsa de Lună/ Luna Plină în Scorpion. Avertisment pentru PATRU zodii

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Benjamin Voros
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Benjamin Voros

Daniela Simulescu ne vorbește despre Eclipsa de Luna/Luna Plină în Scorpion de pe 5 mai. Iată ce zodii primesc avertismente!

Pe 5 mai, vom avea o Eclipsă de Lună/Luna Plină în Scorpion. 

Perioada dintre cele două eclipse: 20 aprilie - 5 mai, ne face să fim foarte atenți. Pentru că pot apărea tot felul de evenimente speciale, situații neprevăzute sau bizarerii, care nu sunt deloc întâmplătoare.

„Acest eveniment se va petrece undeva seara. Pentru că beneficiem în continuare de axa Nodul Sud în Scorpion - Nodul Nord în Taur, este clar că va fi o eclipsă destul de importantă, mai ales că este printre ultimele eclipse care au loc cu acest marcaj. De altfel, orice eveniment astrologic care are un toping din arhetipul Scorpionului merită privit, gestionat, procesat și analizat altfel.

Atunci când vorbim despre arhetipul Scorpionului, aducem în discuție două subiecte: moartea și renașterea. Astfel, orice devine și o resursă și o vulnerabilitate. Adică energia Scorpionului are și părți foarte bune, dar și părți care ne pot înnegri, care ne pot coborî foarte mult. Depinde de noi cum le folosim.

Uitându-mă în astrograma momentului din această eclipsă, trebuie să știi că avem un ascendent, culmea, tot în Scorpion. Luna Plină se petrece undeva pe axa 6-12, dar foarte aproape de axa ascendent-descendent, așa că o putem interpreta în ambele părți.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel