"40" nu a arătat niciodată atât de bine. Ce aroganțe va face Kim Kardashian de ziua ei

Data publicării:
Kim Kardashian, instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, instagram

Kim Kardashian împlinește 40 de ani și sărbătorește în stilul ei caracteristic. Vedeta a scos și în acest an sume exorbitante pentru una dintre cele mai importante petreceri.

Kim Kardashian intenționează să zboare săptămâna viitoare alături de 30 dintre cei mai apropiați membri ai familiei și prieteni, pe o insulă retrasă, cu un avion privat, acolo unde își va petrece ziua de naștere.

Invitații au fost testați pentru Covid-19

Oaspeții au fost deja testați pentru coronavirus și vor fi testați din nou în weekend pentru a se asigura că toată lumea care pleacă în călătorie este în siguranță. Există o mulțime de speculații cu privire la locul în care aceștia ar pleca, o opțiune fiind Insula Necker a lui Richard Branson.

„Toți oaspeții știu când trebuie să fie pregătiți pentru zborul care va părăsi zona Los Angeles, la începutul săptămânii viitoare. Destinația este ținută strict sub acoperire din motive de confidențialitate, dar asta nu împiedică pe toată lumea să speculeze”, a declarat o sursă apropiată familiei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel