4 zodii care vor avea un final de an fericit

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Clay Banks
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Clay Banks

2023 bate la ușă! Probabil, ești dornic să afli cum vei termina această lună și ce te așteaptă. Îți prezentăm patru zodii care o să se bucure de un final de an și care vor fi gata pentru un nou inceput.

În ultima lună din 2022, trebuie să menționăm câteva evenimente astrologice care ne pot influența sfârșitul de an. Avem retrogradarea lui Marte în Gemeni și cea a lui Mercur în Capricorn. Ne pot da planurile peste cap, așa că trebuie să avem grijă. Sărbătorile vor fi de neuitat!

Întoarcerea lui Jupiter în Berbec, pe 21 decembrie, va seta noi drumuri pentru anumite zodii. Le va aduce încredere, curaj și poftă de viață. Sau le poate ajuta să transforme furia în ceva pozitiv. Câteodată, frica și furia devin resurse folositoare dacă știm să le folosim. 

Jupiter este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. 

Va fi în Pești până pe 21 decembrie, iar pe urmă intră în Berbec și aduce un alt ciclu, ducându-ne prin foc către o etapă a energiei, a motivației, a încrederii oarbe în forțele proprii. 

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Putem să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul scâncet atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Ieșiți de la naftalină, spargeți gheața, îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Berbecului îi este frică, dar și dacă îi e frică, se aruncă în față doar să cucerească, să fie primul. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Cu alte cuvinte, așa cum vă așterneți, așa dormiți! Sau altfel spus: așa cum terminați anul 2022, așa începeț 2023!

Totuși, aceste patru zodii se vor bucura de luna decembrie!

Berbec/Ascendent în Berbec

În esență, pare o lună agitată pentru cei cu zodia Berbec sau cu ascendentul în Berbec. O să fii serios pe final de an, dar și gânditor, pentru că treci în revistă tot ce ai făcut pe parcursul lunilor care s-au scurs. Mai mult, poți începe să cauți un nou loc de muncă sau împarți CV-ul în stânga și în dreapta, din dorința de schimbare. Pentru că Mercur este retrograd, poți să fii ușor bulversat, așa că Daniela Simulescu, astrolog DC News, îți recomandă să stai liniștit în decembrie.

Ar fi bine să te ocupi de cumpărături sau de împodobit casa pentru sărbători, ca să te relaxezi. Ce este și mai important? Încearcă să lași deoparte micile supărări și nu uita că toate trec. Deși nu trebuie să iei decizii importante în decembrie, în această lună, ai multă energie, bună dispoziție și încredere în forțele proprii. După un an agitat, cel mai bine ar fi să petreci timpul alături de familie sau alături de partener. O să-ți facă bine.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel