4 tipuri de bărbați pe care trebuie să-i refuzi imediat, pentru a nu intra într-o relație toxică

Data publicării:
Bărbați toxici, sursa pixabay/ autor StockSnap
Descriere foto: Bărbați toxici, sursa pixabay/ autor StockSnap

Există 4 tipuri de bărbați pe care trebuie să-i refuzi, pentru a nu intra într-o relație toxică.

Chiar și o relație bună poate avea perioade scurte de comportamente pe care le-am putea cataloga drept toxice din partea unuia sau a ambilor parteneri. Ființele umane, la urma urmei, nu sunt perfecte. Puțini dintre noi au avut parte de o educație formală în ceea ce privește modul de relaționare cu ceilalți. Iată care sunt cele 4 tipuri de bărbați cu care nu trebuie să intri într-o relație.

 1. Bărbatul dependent de alcool

Totul începe cu câteva pahare în fiecare zi. De la un pahar până la dependență este o cale destul de scurtă. Dacă bărbatul care te interesează nu își imaginează viața fără alcool sau substanțe ilegale, ar trebui să te gândești dacă ai nevoie de probleme, care, neapărat vor apărea în viitor. Gândește-te bine la acest aspect, înainte de a-ți lega destinul cu o persoană dependentă.

 

2. Bărbatul zgârcit

Nu este nimic mai rău decât un bărbat care nu este pregătit să-și bucure femeia. Orice relație implică compromisuri și unele schimbări a stilului de viață solitar. Dacă bărbatul decide să construiască o relație cu tine, va trebui să-și reconsidere atitudinea față de propriile finanțe. Desigur, este important să vă puneți de acord încă de la început despre bugetul comun sau separat. Totuși, trebuie să înțelegi că, dacă îți pierzi venitul principal, riști să ajungi sub influența unui adevărat tiran, care va verifica fiecare leu pe care l-ai cheltuit. O astfel de viață cu greu poate fi numită fericită.

 

3. Bărbatul posesiv

La începutul relației cu ei s-ar putea să apreciați de fapt "gelozia" lor, mai ales dacă nu este prea controlată. Și majoritatea, dar cu siguranță nu toți, posesivii vor insinua că odată ce voi doi veți fi căsătoriți sau într-o relație serioasă, ei vor fi foarte bine. Acești indivizi toxici vor deveni din ce în ce mai suspicioși și posesivi pe măsură ce trece timpul. Se pot folosi chiar și de tehnologie în avantajul lor, folosind dispozitive inteligente pentru a vă verifica locația în care vă aflați sau camere de luat vederi. În timp, vor face eforturi pentru a elimina orice relații semnificative pe care le aveți cu prietenii și, uneori, chiar și cu familia. Ei nu se văd pe ei înșiși într-o relație cu voi, ei se văd pe ei înșiși ca fiind în posesia dumneavoastră.  Dacă rămâneți într-o relație cu un astfel de individ, veți înceta să mai aveți cu adevărat o viață proprie.

 

4. Bărbatul care nu te respectă

Astăzi foarte des poți întâlni bărbați care încearcă să te jignească prin presupuse glume pe care „nu le înțelegi”. De fapt, este vorba despre agresivitate pasivă, care este destul de greu de recunoscut, dar care lovește puternic personalitatea omului împotriva căruia este folosită. Este deosebit de periculos dacă potențialului partener îi place să te umilească sau să te devalorizeze în public. Nu permite astfel de situații și întrerupe contactul imediat ce înțelegi că acestui om nu-i pasă de tine. Iubirea de sine ar trebui să fie mai presus decât sacrificiul de a mulțumi pe cineva care se hrănește cu nesiguranța ta, potrivit healthscopemag.com

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel