4 semne zodiacale ghinioniste în dragoste. Lecția vieții: să învețe să mențină o relație sănătoasă

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Nu toată lumea se naște cu abilitățile de a menține o relație sănătoasă și pe termen lung. Unele persoane nu se pricep prea bine la relații și ar prefera oricând să fie singure. 

Nu sunt dispuși să își împartă  timpul cu nimeni altcineva și nu sunt dotați cu abilitățile necesare pentru a avea o relație puternică și stabilă. Iată care sunt cele 4 semne zodiacale care se descurcă destul de prost la capitolul relații și ar trebui să învețe cum să se poarte cu partenerul.

Berbec

Persoanele născute în zodia Berbec sunt extrem de independenți. Nu sunt încântați de ideea de a încerca să se acomodeze cu sentimentele altcuiva și de a-i cuprinde interesele. Sunt impulsivi, aventuroși și temperamentali și sunt destul de dificil de ținut pasul cu ei.

Gemeni

Gemenii nu cred în a se limita la o singură persoană. Ei vor să se întâlnească cu toată lumea! Nu le place să fie legați sau ideea de a-și petrece întreaga viață cu aceeași persoană!

Săgetător

Pentru Săgetători, viața este o plimbare veselă. Ei vor pur și simplu să se distreze și nu sunt interesați să se implice în complexitatea unei relații. Vor să fie singuri, să se distreze și să se bucure de viața lor fără să dea socoteală nimănui.

Pești

Persoanele născute în zodia  Pești sunt nesigure și prea gânditoare. Au tendința de a-și crea singuri probleme gândindu-se prea mult la lucruri și analizând prea mult conversațiile. Atunci când sunt într-o relație, pot fi destul de nesiguri, inconsecvenți și o pot sabota prin comportamentul lor "pe muchie de cuțit".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel