4 semne zodiacale care nu respectă niciodată regulile

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, nu? Ei bine... uneori.  Iată care sunt semnele zodiacale care nu respectă niciodată regulile.

1. Gemeni

Fiind semn de aer, mereu imprevizibili, nu este surprinzător că Gemenii fac parte dintre zodiile care nu respectă regulile. Adesea ei gândesc total diferit față de ceilalți, au o altă viziune asupra vieții și, chiar dacă încearcă să se conformeze normelor, ulterior vor regreta mult o asemenea decizie. De altfel, tentația lor este să găsească acele „portițe” care să le permită să nu țină seama de anumite reguli. Spre exemplu, dacă ar vrea să parcheze într-un loc despre care se spune că parcatul este interzis, Gemenii ajung să gândească în felul următor: „Nu cumva m-aș putea folosi de spațiul mai îngust care este între mașinile parcate alături? Ce dacă voi încerca să procedez așa?”

2. Săgetător

Săgetătorii sunt cu adevărat neînfricați. Fiind semnul de foc , ei sunt conduși de o natură extrem de curioasă care nu este aproape niciodată satisfăcută. Săgetătorul este în mod special predispus să încalce regulile sociale. Sunt prietenul care te împinge mereu să descrii de ce te simți într-un anumit fel, când alții sunt fericiți doar să lase lucrurile așa cum sunt. Spre deosebire de Gemeni, ei nu fac acest lucru pentru a-ți testa pur și simplu limitele, ci pentru a afla adevărul. Fiind adevăratul filozof al zodiacului, Săgetătorul vrea doar să ajungă la miezul problemei și nimic nu le poate sta în cale.

3. Pești

Modul de operare al Peștilor este întotdeauna să se lase purtați de val. Așadar, deși semnul de apă nu încearcă să încalce regulile (ca un Gemeni sau un Săgetător), Peștii își urmează intuiția, ceea ce duce adesea la a face valuri. Peștii sunt, de obicei, periculos de conștienți de ceea ce simt ceilalți oameni în orice situație, iar încălcarea regulilor lor are în vedere binele colectivului. Peștii urăsc, de asemenea, să fie "prinși" atunci când își depășesc limitele și au tendința de a da înapoi atunci când cred că au mers prea departe. 

4. Vărsător

 

Trebuie inclus și el printre zodiile care nu respectă regulile, fiind vestit pentru faptul că poate fi un rebel, primul care va urma o asemenea direcție. Practic, un Vărsător adoră să fie el „spărgătorul” de reguli, fiind o fire independentă, căreia îi place să facă lucrurile după bunul plac. De aceea este necesar să te gândești de două ori înainte să îi spui ce ar trebui să facă. Altă însușire care îl motivează să nu se supună este natura sa revoluționară, dorința sa de a inova, de a face lumea un loc mai bun. Tocmai aceste scopuri ale sale îl determină să fie foarte hotărât și încăpățânat, să nu țină seama de reguli pentru a-și îndeplini obiectivele.  Vărsătorii se luptă pentru cauza în care cred și nu sunt rebeli doar de dragul de a fi așa. Ceea ce își doresc este să creeze ei înșiși noi reguli într-un sistem, asigurându-se că acestea sunt cele pe care ei le consideră corecte. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel