4 greșeli importante care îți afectează sănătatea și pe care trebuie să le eviți

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Iată patru greșeli frecvente care ne afetează sănătatea. 

În special în această perioadă a pandemiei, există o nevoie constantă de a menține imunitatea optimă. Ultimii ani de pandemie ne-au învățat valoarea sănătății holistice și importanța revenirii la elementele de bază pentru a rămâne sănătoși și fericiți. Așadar, nutriționistul Eshanka Wahi indică patru greșeli pentru sănătate pe care trebuie să le evităm.

Evitați alimentele procesate și alegeți o dietă durabilă

Consumul frecvent de mâncare procesată crește aportul de grăsimi suplimentare, carbohidrați simpli și zahăr procesat, care au crescut nivelul de zahăr și crește riscul de obezitate și boli cardiovasculare, printre alte probleme cronice de sănătate. Obezitatea, ca urmare, a avut multe probleme de sănătate, în primul rând că începe să înfunde arterele, punând bazele pentru o sănătate precară a inimii. În mod similar, mâncarea procesată și junk-food conțin un nivel ridicat de zahăr și nu au proteinele și carbohidrații de care organismul are nevoie pentru a arde acest zahăr.

Acest lucru stresează metabolismul, ceea ce poate afecta capacitatea pancreasului de a produce insulină.

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel