3 zodii în care nu poți avea încredere: nu ar trebui să le spui niciodată un secret

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Damir Spanic
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Damir Spanic

Iată care sunt cele 3 zodii în care nu poți avea încredere și nu ar trebui să le spui niciodată un secret. Iată altele 3 în care poți avea încredere deplină.

Cu toții avem acel prieten care nu poate păstra un secret sau care va distruge orice  petrecere-surpriză. Ce îi face pe unii oameni să fie atât de neserioși? Răspunsul ar putea fi în zodia lor.

 

Iată trei semne zodiacale în care nu ai putea avea încredere să țină un secret.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Ca filosof al zodiacului, Săgetătorii sunt mai puțin preocupați de fapte și mai preocupați de adevăr. Vor să „ajungă până la capăt”. Acești oameni vibranți, intensi și carismatici sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de a povesti și le place să exagereze și să amplifice drama. Fii precaut atunci când le spui ceva ce ai vrea să fie păstrat confidențial, deoarece dacă este o poveste suficient de bună, ei nu pot să nu o împărtășească.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Gemenii sunt bârfitprii de clasă ale zodiacului, așa că, desigur, nu-și pot ține gura. Planeta lor conducătoare este Mercur - mesagerul - și asta vor să facă ... să comunice! Deși sunt sufletul fiecărei petreceri, nu ar trebui să fie incluse în planificarea unei surprize mari. Nu vor să o distrugă pentru toată lumea, ci doar le place să se joace după propriile reguli. Da, sunt atenți la informațiile serioase, dar dacă sunt distractive, nu se vor abține.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

Fecioara este, de asemenea, condusă de planeta de comunicare Mercur și adoră absolut să comunice. La fel ca Peștii, Fecioarele tind să se implice foarte mult în viața altor persoane. Dar, deși Peștii pot fi adesea prea altruisti, Fecioarele pot fi un pic prea egoiste. Dacă te vor ajuta, trebuie să o faci în felul lor. Și dacă faceți greșeala de a combate planul unei Fecioare, acestea vor vorbi oricui despre modul greșit în care ați gestionat lucrurile.

 

Află care sunt cele trei semne zodiacale care sunt de încredere pe DCMedical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel