3 Sud Est, declarații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Tratamentul care i-a salvat viața

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Budeanu, instagram
Descriere foto: Mihai Budeanu, instagram

Membrii trupei 3 Sud Est au făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a colegului lor, dar și tratamentul care i s-a administrat pentru salvarea vieții lui.

Mihai Budeanu a trecut prin cele mai grele momente din viața lui, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Membrul Trupei 3 Sud Est a ajuns de urgență la spitalul din Mangalia, acolo unde a fost internat la Terapie Intensivă. Starea lui a fost una foarte gravă, iar medicii l-au transferat la Medgidia, pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă. Din fericire, starea artistului de sănătate s-a îmbunătățit, iar colegii lui și-au ținut la curent și fanii cu ultimele noutăți. Aceștia au mărturisit că starea lui Mihai s-a îmbunătățit și că este în afara oricărui pericol. De asemenea, au ținut să le mulțumească cadrelor medicale, în special unui medic din Las Vegas, care le-a furnizat "protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas".

Starea lui Mihai este mai buna de la o zi la alta dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie intensiva. Pericolul a trecut iar acum urmeaza o perioada de recuperare. "A venit timpul sa multumim medicilor care i-au salvat viata lui Mihai. Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas (...) Aveti grija de voi si de ceilalti din jurul vostru purtand masca si pastrand distanta"., au scris membrii trupei 3 Sud Est pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3 Sud Est (@3sudest_official)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel