3 semne zodiacale care vor avea o zi grea astăzi, 9 august 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Nimeni nu așteaptă cu nerăbdare ziua de luni, nu-i așa? Există trei semne zodiacale care vor avea un început mai zbuciumat decât restul dintre noi.

Vor exista persoane dificile cu care va trebui să te confrunți, ceea ce va face ca ziua de luni să fie una grea.  Nimeni nu poate planifica acest lucru. 

Ziua de 9 august va fi nefastă pentru trei semne zodiacale. Ziua va fi parcă mai scurtă decât de obicei și, de asemenea, o zi mai puțin productivă decât întreaga săptămână la un loc. Uranus aduce probleme acasă și în familie, unde, de obicei, poate deraia emoțional pe oricine la începutul săptămânii.

Nimeni nu are nevoie de această energie imediat după ce Luna Nouă are loc în semnul Leului, dar uneori un nou început trebuie să fie provocat de criză, durere și suferință. 

Semnele zodiacale care vor avea o zi grea pe 9 august 2021:

Berbec

Marte se află în semnul Fecioarei și ai crede că este o perioadă foarte productivă pentru tine. De fapt, jucând în favoarea ta, Jupiter stă vizavi de Fecioară și privește în jos, spunând că este timpul ca tu să cultivi lucruri. Cu toate acestea, opusul este exact ceea ce ți se întâmplă luni. Acest lucru s-ar putea datora faptului că există o mulțime de presiune pentru a te distra atunci când Luna Nouă lovește a cincea ta casă solară a plăcerii. Ceea ce înrăutățește lucrurile, este că s-ar putea să fii extrem de interesat de ceea ce se întâmplă în social media.

 

Balanță 

Motivul pentru care ziua de luni va fi una deosebit de grea pentru tine este faptul că te tot uiți înapoi în oglinda retrovizoare a vieții. Cu Venus, planeta care te guvernează în casa a 12-a, te întrebi "care este sensul vieții?". Și, nu te poți decide. Sunteți nefericit de ceva vreme. Te simți prost plătită și suprasolicitată, iar Marte și Venus în sectorul karmei te fac să te întrebi dacă ești sau nu pedepsită pentru o viață trecută pe care nici măcar nu ți-o amintești. Vei crede că toți ceilalți au totul sub control, iar tu nu. Sentimentul de a nu fi la înălțime este ceea ce va face ca ziua de luni să fie extrem de dificilă pentru tine. Cu toate acestea, nefericirea duce la mari schimbări, așa că ziua de luni nu este numai pierderi. Odată ce Mercur intră în Fecioară în această săptămână, totul se va pune la locul lui.

 

Vărsător

Vei simți o mulțime de judecăți care circulă și niciuna dintre ele nu este pozitivă. Uranus, planeta ta guvernatoare, este pusă în cuadratură de Saturn și de Soare. Luni, vei simți că trebuie să fii tras la răspundere pentru tot ceea ce nu ai făcut săptămâna trecută. Chiar dacă ați muncit de două ori mai mult decât ceilalți, va exista sentimentul că poate nu v-ați ridicat la înălțime.  Soarele a stat în sectorul tău de relații, iar faptul că acest nivel de provocare vine din toate părțile va face ca ziua de luni să fie deosebit de complexă pentru tine. Luni, 9 august, vei dori să te înțelegi cu toată lumea și cu siguranță nu vrei să dezamăgești pe nimeni care a depins de tine, dar s-ar putea ca acest lucru să nu se întâmple. Așa că sentimentul că cineva crede că nu ai fost la înălțimea așteptărilor, va face ca ziua să ți se pară că ți-ai fi dorit să rămâi în pat și acasă. Vestea bună este că Saturn și zodia ta te ajută să ții totul în frâu. Vei ști că nu ești tu și că toată lumea are o zi proastă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel