3 semne zodiacale care vor avea o zi grea astăzi, 12 august 2021

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

În această zi, 12 august 2021, s-ar putea să avem parte de câteva încercări și probleme. Este nevoie de tărie de caracter astăzi, împreună cu un puternic simț al sinelui.

Luna în trigon cu Saturn poate fi atât favorabilă, cât și delicată - iar când devine delicată, vorbim de comunicări interpretate greșit, de intuiție care nu este pătrunzătoare și de o mulțime de emoții prost plasate. Dacă ești unul dintre aceste semne menționate, s-ar putea să te aștepte o zi grea.

Totuși, este doar o zi și nu se promite aici ca problemele să continue. Asta înseamnă că evenimentele zilei se limitează la această zi.

Semnele zodiacale care vor avea o zi grea pe 12 august 2021:

Berbec

Îți croiești drum prin orice, luând rareori în considerare tot ceea ce distrugi în timpul eforturilor tale de a face cunoscut faptul că tu ești șeful. Pur și simplu nu vrei să auzi adevărul - despre nimic. Adevărul te incomodează și astfel te prefaci că nu există. Acest lucru funcționează pentru câteva ore, până când vă dați seama că nimeni nu este de partea ta. Mândria ta este la cote maxime, astăzi, și, dintr-un motiv oarecare, crezi că acest lucru este admirabil, chiar dacă te lovești mereu de obstacole. Starea ta de spirit este de război pur: dacă nu se supune instantaneu voinței tale, atunci seceră-l. Nu-ți vei face niciun prieten astăzi.

Rac 

S-ar putea să fii un pic prea emotiv astăzi, deoarece Luna este peste tot când vine vorba de harta ta. Într-o altă zi, ai putea fi capabil să iei această energie lunară și să o faci să lucreze pentru tine, dar astăzi pare să fie înclinată spre a te simți confuz și retras. Să stai acasă este de fapt o idee bună, fiindcă este vorba de evitarea dramei astăzi - totuși, știm cu toții că este imposibil să stai acasă - și să eviți drama. Vi se va cere să arbitrați o ceartă între prieteni, ceea ce vă va propulsa în poziția de a vă face un dușman pe cineva pe care chiar îl apreciați. Vei fi manipulat, tras de mânecă  - ceea ce îți va activa sentimentul de "trebuie să plec de aici!".

Vărsător 

În felul în care stările de spirit pot dicta adesea cum ne merg zilele, în această zi, 12 august 2021, starea ta de spirit va fi spectaculos de proastă. Tu ești cel care decide cum decurge această zi și, din anumite motive, ești într-o criză de autopedepsire; pur și simplu nu te vei lăsa până nu vei distruge ceva de valoare în viața ta. Autodistrugere pură, și fără rimă sau motiv. Poate că ceea ce se întâmplă este că te simți vinovat - pentru ceva din trecut și, dintr-un motiv oarecare, se manifestă astăzi. În loc să accepți vina, decizi să-ți proiectezi angoasa și ura de sine (sau dezaprobarea) asupra celorlalți, făcându-i pe oameni să se simtă prost pentru că nu fac nimic altceva decât să fie în preajma ta. Nu ești corect față de nimeni astăzi, inclusiv față de tine însuți. Este o stare de spirit, va trece, dar înainte de asta - îți va strica ziua. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel