3 semne zodiacale care vor avea noroc în dragoste, pe 18 martie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Christopher Beloch
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Christopher Beloch

Ce zodii vor avea noroc în dragoste, pe 18 martie.

Luna în Balanță este pe 18 martie 2022, iar toate lucrurile din viața noastră devin în sfârșit ordonate și echilibrate. În dragoste, ne putem aștepta la o reglare de conturi pentru anumite semne zodiacale.

Pentru cei care și-au dorit și au așteptat o declarație, în cadrul relației lor de dragoste, acum este momentul. Luna în Balanță aduce logodne, căsătorii și siguranța unui angajament - și în sfârșit cu persoana potrivită: sufletul tău pereche.

Dacă te-ai întrebat dacă este momentul potrivit pentru a deveni exclusivist, atunci nu ezita să explorezi această opțiune, deoarece Luna în Balanță este acolo pentru a te ajuta. Dar nu este vorba doar despre exclusivitate și angajament - este vorba despre a te relaxa în relația ta cu acea persoană specială, fără teamă.

Cele trei semne zodiacale, care vor avea șansa unei relații cu sufletul lor pereche 

1. Taur

A existat un moment în viața ta, când pur și simplu nu credeai în exclusivitate. Pur și simplu nu avea sens pentru tine și, chiar dacă părea o idee bună, ți se părea un ideal, iar tu nu ești deloc un idealist. În timpul Lunii în Balanță, vei fi impresionat de ideea că poate, doar poate, ai putea atinge acel ideal în propria relație, pentru că, până la urmă, chiar pare o idee bună.

Începi să simți că persoana cu care ești ar putea fi sufletul tău pereche, iar bănuiala ta ar putea să se adeverească.

2. Rac

Ideea de a fi într-o relație solidă, angajată, este singura opțiune posibilă pentru tine, deoarece nu ești aici pentru a-ți pierde timpul sau pentru a te juca.

Nu ești interesat de mai mulți parteneri și nici nu ești nici pe departe interesat să fii înșelat, mințit sau pur și simplu nerespectat, iar asta este ceea ce se întâmplă de obicei, când o relație nu este transformată într-una exclusivă.

Cel puțin, în opinia ta, asta este. Ești de acord cu faptul că este nevoie de un inel, și nu că ai nevoie de inel, dar ai nevoie de angajament, și asta este ceea ce vei primi, din fericire, în timpul Lunii în Balanță.

3. Balanță

Aici lucrurile devin ciudate... nu ești genul care să se angajeze ușor. 

Balanțele cer loialitate de la partenerul tău, dar le place să păstreze lucrurile deschise totuși, pentru orice eventualitate.

Acesta este, desigur, cel mai egoist lucru pe care ai putea să-l faci, dar să fii egoist este un fel de lucru al tău. În timpul Lunii în Balanță, ți se va cere să te angajezi, și există o șansă bună să accepți la asta.

Vei accepta pentru că ți-e prea frică să pierzi această persoană, despre care știi că în adâncul sufletului tău este pereche ta. Și, deși nu îți susții întotdeauna cuvintele, poate că ar trebui să o faci.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel