3 semne zodiacale care trebuie să învețe să ceară ajutor. Nu recunosc niciodată că au nevoie de sprijin

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Cu toții avem acei prieteni care ar face orice pentru noi, dar care nu par să ceară niciodată nimic în schimb. Nu este vorba de faptul că trăiesc vieți fără drame și nu au nevoie de absolut niciun sprijin, ci de faptul că sunt prea mândri, prea rușinați sau poate prea sensibili pentru a cere ajutor. Așadar, ce are de spus astrologia despre care semne zodiacale sunt cele mai susceptibile de a fi propria persoană de contact în caz de urgență? Iată de ce cele trei semne care rareori cer ajutor.

1. Fecioară

Când ai probleme, Fecioara este întotdeauna acolo. Când ai nevoie de ajutor, o Fecioară va muta un munte pentru a ajunge la tine și apoi va insista "oh, nu a fost nimic!". Dar când însăși semnul de pământ practic și muncitor are nevoie de ajutor? . Nu că Fecioarele nu apreciază ajutorul tău, ci doar că preferă să o facă în felul lor. Așa că, data viitoare când îți vezi prietena Fecioară în dificultate, cere-i să-ți explice planul de joc și să-ți dea un rol în soluție.

 

2. Pești

 Extrem de sensibili și intuitivi, ei nu se pot abține să nu facă din problemele celorlalți problemele lor. Și în timp ce Fecioarele își arată sprijinul prin forțarea propriei agende, Peștii urmează exemplul celorlalți. Și, deși se profită de bunătatea lor de fiecare dată, ei apar ca un erou empatic de fiecare dată. 

Atunci când un nativ Pești are nevoie de ajutor, are tendința de a aștepta până când lucrurile scapă total de sub control - ca un pește care înoată în sens invers în amonte - pentru a vorbi. Incapacitatea Peștilor de a întinde mâna poate duce la o dramă inutilă la nivel de dezastru și, în cele din urmă, lasă peștele dulce să se simtă abandonat. Data viitoare când îți descarci toate anxietățile, temerile și necazurile pe prietenul tău Pești, fă o pauză și întreabă-l cum se simte. Peștii uită literalmente de ei înșiși uneori, așa că amintește-le că au voie să aibă o zi grea.

 

3. Vărsător

Nimeni nu pare la fel de calm și liniștit ca un Vărsător. Deși sunt întotdeauna fericiți să fie invitați la o petrecere, acest semn de aer preferă să stea pe margine și să observe, mai degrabă decât să participe. Și, deși probabil că ai primit unele dintre cele mai bune sfaturi din viața ta de la un prieten Vărsător loial, atunci când Vărsătorii au probleme, ei dispar mai degrabă decât să întindă mâna. Deși ar putea părea că sunt distanți sau pur și simplu au prea multă mândrie, Vărsătorii sunt de fapt super sensibili. Când trec prin asta, trec prin asta și doar câtorva persoane selecte li se permite să îi vadă într-o stare atât de vulnerabilă. Dacă prietenul sau colegul tău Vărsător a devenit tăcut în ultima vreme, trimite-i un mesaj pentru a vedea dacă este în regulă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel