3 semne zodiacale sunt tentate să înșele în timpul lui Mercur în trigon cu Uranus, începând cu 18 august 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Trei semne zodiacale care vor fi tentate să înșele în timpul tranzitului Mercur trigon Uranus, care începe pe 18 august 2021, trebuie să fie atente.

Trigonul lui Mercur cu Uranus, care începe pe 18 august 2021, îi poate face pe Berbeci, Tauri și Fecioare să-și compromită integritatea. Când Mercur face trigon cu Uranus, te poți aștepta la probleme în paradis. S-ar putea chiar să observați că ceea ce ați considerat cândva ca fiind paradisul este de fapt ceva ce acum considerați a fi un infern.

Totul ține de perspectiva ta, căci nimic nu se schimbă cu adevărat aici. Ceea ce are șanse foarte mari să se schimbe este punctul tău de vedere în această privință. Pe 18 august, mulți vor trece printr-o schimbare de mentalitate. Nici măcar nu vei ști de unde vine, dar te vei simți îndreptățit de modul în care vei reacționa la această schimbare. Și dacă a existat vreodată un moment în care să fii tentat să îți înșeli partenerul, acesta este.

 

Semnele care vor fi tentate să înșele în timpul lui Mercur Trigon Uranus sunt: 

 

Berbec

Trebuie să recunoaștem, nu ai nevoie de un tranzit ceresc special pentru a-ți justifica dorința de a înșela.  Dacă ai putea să le ai pe toate - loialitatea și devotamentul de neclintit al persoanei pe care o iubești și libertatea de a sări în pat cu oricine îți atrage atenția.  Este posibil să nu acționezi în funcție de emoțiile tale, de data aceasta.

Taur 

Singurul motiv pentru care nu înșeli este pentru că ai empatie pentru persoana cu care ești, în acest moment. Corpul tău spune da, dar bunul tău simț spune NU.

Asta e bine - ascultă-ți instinctul de data asta, pentru că, deși vrei să înșeli, nu vrei să rănești pe nimeni și, de fiecare dată când înșelăm într-o relație serioasă, sfârșim prin a frânge o inimă - sau prin a rupe o relație în două.

S-ar putea să simți că este dreptul tău; ești o ființă umană sănătoasă și pe deplin funcțională și vrei să faci ceea ce îți vine natural. Asta sună bine în teorie, dar sunt inimi în joc.

 

Fecioară 

Probabil că nu ai tupeul de a ieși și de a-ți înșela efectiv partenerul; dar ai tupeul nemărginit de a avea o aventură online. Flirtul îți dă viață și te face să te simți tânăr. Pentru a-ți justifica acțiunile, vei da vina pe partenerul tău și vei da vina pentru tot.

Ceea ce ești pe cale să te implici este tot înșelăciune și, indiferent cât de palpitant pare a fi să flirtezi nesăbuit cu un străin online este, în cele din urmă, persoana online nu ar putea da doi bani pe tine. Nu o da în bară din impuls. Ai multe de pierdut. Încearcă să rezolvi lucrurile prin comunicare sinceră, mai degrabă decât prin înșelăciune emoțională.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel