3 semne zodiacale care sunt atrăgătoare pentru toată lumea în perioada Soarelui în conjuncție cu Venus, începând cu 12 - 14 ianuarie 2022

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Este un fapt dovedit că atunci când ne simțim bine, arătăm mai bine, iar atunci când simțim că arătăm bine, și ceilalți văd acest lucru. Iată care sunt cele mai atrăgătoare semne zodiacale.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ești genul de persoană care nu și-a asumat niciodată cu adevărat toată chestia cu "ura de sine". Ai știut de la bun început că orice altceva în afară de iubirea și respectul de sine este calea de urmat, mai ales dacă vrei să atragi un iubit.


Dacă ești singur în acest moment, te poți aștepta ca energia conjuncției Soarelui cu Venus să facă minuni asupra sentimentului tău deja sporit de stimă de sine, iar asta se va manifesta prin faptul că oamenii se vor uita la tine pe stradă în toate modurile potrivite.

Dacă ești într-o relație, atenția pe care o poți primi astăzi din partea străinilor ar putea chiar să-i facă geloși, pentru că astăzi, tu ești persoana care primește toată atenția. Îți place asta, Taur. Recunoaște. Îți place să fii cea mai sexy persoană din cameră!

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


De ceva vreme faci ceea ce trebuie să faci de unul singur, fără să-ți pese dacă faci impresie sau nu; o faci pentru tine și, până acum, e bine. Conjuncția Soarelui cu Venus te pune în lumina reflectoarelor și îi lasă pe ceilalți să vadă cât de mult ai lucrat la tine, în principal la imaginea ta.

Stilul tău de viață sănătos se răsplătește în priviri aprobatoare și în zâmbete interesante. Se pare că îi atragi pe toți cei din jurul tău.

La început, acest lucru s-ar putea să te simți inconfortabil, dar în curând încrederea Gemenilor va prelua controlul și vei ajunge să te bucuri serios de ceea ce ți-au adus eforturile tale. Toată lumea pare să graviteze în jurul luminii tale, Gemeni, iar ție îți place asta. Este o schimbare plăcută de ritm pentru tine. Bucură-te de ea.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu numai că îți place să primești toată atenția pozitivă pe care o poți primi. Tu ai pus totul la cale în acest fel. Ce este viața dacă nu te are pe tine în centrul privirii tuturor? Îți place și tu o provoci. Și bravo ție, pentru că toată lumea iubește o persoană cu încredere.
Conjuncția Soarelui cu Venus te ajută să emani ceea ce emani în mod natural, sexualitate brută și farmec felin.


Astăzi nu te răzbuni și nici nu-i decapitezi pe cei care te judecă într-un mod greșit. În timp ce acest tip de atitudine este foarte Scorpion, în această zi, 12 ianuarie, te vei simți mult mai amabil și mai abordabil.

Nimic nu se compară cu un Scorpion care știe cine este în timpul conjuncției Soare - Venus. Mai multă putere pentru tine. Știi ce faci și EȘTI cea mai atractivă persoană pentru toți cei din jurul tău, astăzi.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel