3 semne zodiacale care pot simți veștile proaste înainte ca ele să se întâmple. Premonițiile lor pot fi suprarealiste

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Nu toate semnele zodiacale se pricep la emoții, așa că simțirea unui pericol sau a unor vești proaste, ca premoniții, a fi intuitiv nu este pe placul tuturor. Sunt foarte puțini cei care se pricep atât de bine la asta încât poate fi suprarealiști. Există 3 semne zodiacale care pot simți pericolul din jurul lor, înainte ca el să se întâmple.

Rac

Acest semn zodiacal este foarte sensibil și capacitatea lor de a plânge atât de ușor devine enervantă pentru mulți, dar acest copil al Lunii este foarte receptiv la mediul din jurul său. Dacă cineva vrea să îi abordeze cu o veste proastă, este posibil ca el/ea să o fi simțit cu mult înainte de a o spune. Din nefericire sau din fericire, sunt înzestrați cu această abilitate de a putea simți de la distanță emoțiile cuiva înainte de a purta o conversație. Sunt empatici la emoțiile și durerea celuilalt, ceea ce poate fi foarte obositor pentru acest semn zodiacal.

 

Scorpion

Acesta este un semn zodiacal evident cu un radar puternic atunci când vine vorba de a simți veștile proaste. Se spune că Scorpionii sunt copiii lumii interlope. Ei nu pot fi păcăliți. Ei sunt prea conștienți de ceea ce îi înconjoară. Le place să descopere adevărurile ascunse. Cei mai mulți oameni consideră că sufletele Scorpionilor sunt și foarte intimidante. Chiar dacă nu le spui că ceva nu este în regulă, ei vor simți acest lucru și vor ajunge la rădăcina a ceea ce se întâmplă. Este enervant pentru mulți, dar așa sunt ei.

 

 

Pești

Persoanele din Pești sunt adesea considerate magice. Planeta lor guvernatoare este Neptun, care le controlează visele, imaginația și subconștientul. Ei simt totul, ceea ce poate fi descurajant și pentru ei. Sunt super intuitivi și bine conectați la mediul înconjurător. Se presupune că sunt pierduți de cele mai multe ori, dar realitatea este că sunt foarte conștienți de ceea ce se întâmplă și sunt cu mult înaintea ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel