3 semne zodiacale care nu vor să se îndrăgostească pe 16 aprilie 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Nathan Dumlao
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Nathan Dumlao

Există câteva semne zodiacale care refuză să se mai îndrăgostească.

Ori de câte ori are loc o Lună Plină, este vorba de fapt de Soarele opus Lunii. Acest lucru aduce tot felul de emoții, iar trei semne zodiacale care vor să fie pe cont propriu, ar putea decide că nu mai este loc pentru dragoste, începând cu 16 aprilie 2022.

Tot ceea ce face ca o persoană să se îndepărteze de iubire sau de dorința de a fi într-o relație este cu siguranță ceva ce vine ca urmare a faptului că a fost rănită întruna, înainte de această decizie. Dragostea este dură.

Cele trei zodii care vor refuza să se mai îndrăgostească

1. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai destule pe cap, încât dacă decizi că nu îți convine să începi o nouă relație amoroasă, atunci așa să fie. Îți trăiești viața după regulile tale, iar dragostea te-a învățat că nu întotdeauna funcționează bine.

Ceea ce se întâmplă de fapt este că îți prețuiești liniștea mult mai mult decât îți dorești avantajele de a fi îndrăgostit; în acest moment al vieții tale, ești bine cu cine ești și nu simți nevoia să dai năvală.

Soarele opus Lunii lucrează asupra simțului tău de fantezie; în acest moment, preferi să rămâi la distracția care există în mintea ta, decât să te implici cu o ființă umană reală.

Oamenii te obosesc cu adevărat și, deși te-ai distrat - și încă ai putea continua să o faci la o dată ulterioară, acum este momentul potrivit pentru tine.

2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În primul rând, nu ai timp să te îndrăgostești nici dacă ai vrea, așa că acesta este lucrul numărul unu de care nu trebuie să te preocupi, chiar acum. Iubirea e grozavă, bănuiești tu. Dar este ceva pentru care vrei să-ți irosești viața? Pentru că așa o vezi tu.

În momentul de față, viața ta merge bine și nu ai nevoie ca actul de revoltă al iubirii să interfereze cu progresul tău sau cu liniștea ta sufletească.

3. Pești (19 februarie - 10 martie)

Soarele opus Lunii are o influență specială asupra ta. Îți dă forță, iar această forță nu poate fi definită decât ca ceva independent; ai nevoie de timpul tău doar pentru tine și nu ești dispus să împarți. Acest lucru este bun pentru că clarifică orice zonă tulbure.

Știi cine ești și ce vrei, iar în acest moment, ceea ce vrei este să nu te îndrăgostești și să nu dai totul de la tine. De fapt, te simți de-a dreptul egoist în această privință, iar acesta este un lucru bun. Pentru prima dată după foarte mult timp, te-ai împăcat cu ideea că nu ai cu adevărat nicio dorință de îndrăgostire sau chiar de iubire în sine.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel