3 semne zodiacale care își doresc o relație deschisă pe 26 martie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Anumite zodii vor accepta pe 26 martie ideea de a avea o relație deschisă. 

Unii oameni iubesc ideea de dragoste și nu au nicio problemă în a fi într-o situație de parteneriat deschis. 

În timpul acestui tranzit astrologic, ne vom confrunta cu ideea de a ne deschide, poate, relația de iubire la ideea de a adăuga un nou partener.

Acest lucru ar putea fi foarte reușit cu tipul potrivit de comunicare și sensibilitate, dar ambele părți trebuie să fie de acord.

Unele cupluri sunt făcute pentru asta; le place ideea și chiar dacă este făcută pentru a "condimenta lucrurile", este totuși un subiect greu de abordat... mai ales dacă există îndoieli sau ezitare.

Pentru cuplurile care doresc să rămână împreună, dar vor să exploreze relațiile intime cu alte persoane, trebuie să existe încredere și o propunere directă: Facem asta sau nu?

Există persoane pentru care o relație deschisă este un nu absolut, iar în acel moment, ar trebui să sperăm că ambele părți sunt pe drumul cel bun pentru asta.

Cu toate acestea, o relație deschisă pare ideală, atâta timp cât totul este discutat de la început și nu există surprize pentru viitor.

Luna în Jupiter lărgește mintea și are puterea de a permite cuplurilor să se simtă confortabil cu alegerile lor în materie de relații.

Pentru aceste 3 semne zodiacale, o relație deschisă se anunță la orizont

1. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

În mod normal, nu este genul tău, această idee de relație deschisă. Cu toate acestea, ai început să te simți ca un moșneag cu convingeri mult prea stricte.

Dacă tu și partenerul tău sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă; și nu aveți intenția de a încălca niciuna dintre regulile pe care le-ați stabilit, s-ar putea chiar să vă placă această experiență.

Nu ești sigur că vrei să faci asta pentru totdeauna, dar s-ar putea să nu te simți nici tu sexual pentru totdeauna, așa că ai putea la fel de bine să profiți de tot ce poți cât încă ești într-o formă destul de bună, nu? Este un interes pentru tine, așa că de ce să nu încerci?

2. Leu

Există un singur motiv pentru care îți dorești o relație deschisă, și anume pentru că îți dorești mai mult sex și mai multă varietate. Este atât de simplu și, pentru că se întâmplă să fii cu o persoană care vrea același lucru, sentimentul este: "Hai să mergem pe ideea asta".

Simți că viața asta este prea scurtă pentru a te lega de o singură persoană. Chiar dacă îți iubești partenerul principal, știi, de asemenea, în inima ta că acest lucru va sfârși prin a aduce beneficii relației pentru anii următori.

Principalul lucru este că nu vrei să simți gelozie, deoarece crezi că aceasta este o slăbiciune care te doboară și te face să te simți groaznic și nesigur.

3. Capricorn

Ultimul lucru pe care ți-l dorești pe lume este o relație deschisă. Totuși, cu partenerul tău care îți vinde ideea ca și cum ar fi cel mai bun lucru de la pâinea caldă încoace, ești dispus să cedezi. 

La urma urmei, te poți vedea distrându-te în acest tip de relație deschisă, chiar dacă te-ai temut de ea pentru ceea ce ți se pare o veșnicie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel