3 semne zodiacale care au nevoie să fie libere în timpul Soarelui în conjuncție cu Lilith pe 17 august 2023

Data publicării:
pixabay.com autor Gerd Altmann
Descriere foto: pixabay.com autor Gerd Altmann

Ziua de astăzi este extraordinară pentru trei semne zodiacale care s-au împăcat cu ceva în viața lor - ceva ce acum știu că este "condiția lor". Aceste persoane au nevoie să fie libere.

Asta nu înseamnă că nu pot să-și împărtășească dragostea sau să fie în relații. Dar pe 17 august 2023, în timpul tranzitului Soarelui în conjuncție cu Lilith, vom vedea cum aceste trei semne zodiacale știu în inima lor că înainte de orice, vine libertatea.

Ei trebuie să-și aleagă calea, stilul lor. Acești oameni nu vor asculta atunci când lumea le va cere acest lucru. Încadrarea nu face parte din agenda Soarelui conjuncție-Lilith. În această zi, vom vedea cine sunt adevărații rebeli. Cu sau fără cauză, nu contează.

Trebuie să fim liberi. Ne dăm seama că această viață este scurtă și că timpul nostru este prețios. Noi alegem ce vrem să facem cu timpul nostru și, deși nu alegem să îi rănim pe alții, nu suntem aici nici pentru a fi răniți de alții. Asta înseamnă că atunci când simțim un pericol, ne ridicăm și plecăm. Este atât de simplu, iar cum acest tranzit Soare conjuncție Lilith cade în timpul sezonului Leului, suntem cu atât mai puternici prin asta. Când bate vântul, noi călătorim. Suntem liberi ca o pasăre și nu ne vom schimba.

A te preocupa de așa ceva este ca și cum ai fi într-o închisoare autoimpusă și nu te-ai întâmpla. Soarele în conjuncție cu Lilith inspiră originalitate și puterea de a lua decizii incredibil de îndrăznețe. Vom face ceea ce este bine pentru noi înșine, iar ceilalți vor sta deoparte și ne vor privi cum ne înălțăm. Pentru că asta facem noi - ne înălțăm.

1. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Ați văzut vremuri grele. Și dacă cineva va învăța lecția pe calea cea mai grea, tu ești acela... dar asta implică și faptul că ești dispus să înveți și că ai învățat deja. În timpul tranzitului Soarelui în conjuncție cu Lilith, pe 17 august 2023, vei răspunde doar în fața ta. Deși te preocupă părerile și sfaturile prietenilor, familiei și iubiților, știi că ultima rezistență o faci doar tu. Tu ești cel care ia deciziile importante din viața ta și, deși îi poți aprecia pe oamenii care te iubesc, nu există nimeni care să te oprească sau să te schimbe. Ești condus spre versiunea ta de succes, pe care nicio altă persoană nu o poate cunoaște. Pentru a fi sinele tău autentic, trebuie să fii liber în orice moment. Soarele în conjuncție cu Lilith scoate la iveală această nevoie din tine, Gemeni.

2. Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Ori de câte ori există un tranzit al lui Lilith, cum ar fi cel din 17 august 2023, ești într-o formă rară, Fecioară. Ziua de astăzi îți amintește cine ești și, deși ceilalți nu au crezut întotdeauna că ești atât de liber cugetător pe cât ai vrea să creadă, ești într-adevăr cea mai liberă persoană pe care o cunoști. Nu ești o persoană care suportă stagnarea în propria viață și, deși ești foarte iubitoare și generoasă, nu vrei să fii definită de faptul că te afli într-o relație. Toate acestea sunt bune și frumoase, dar tu ești mai mult decât un partener. Sunteți un individ cu propriile nevoi. Dorința ta de libertate include libertatea față de condițiile proaste de la locul de muncă și de comunicarea deficitară cu partenerul tău romantic. Astăzi este ziua în care te aperi și îndrepți lucrurile. Nimic nu te reține. Sunteți liber și înțelept. Astăzi este ziua în care îți întinzi aripile și zbori.

3. Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Niciun semn zodiacal nu tânjește mai mult după libertate și independență decât semnul tău astrologic, Săgetătorul. Atunci când există un tranzit atât de obraznic precum Soarele în conjuncție cu Lilith, devii de zece ori persoana care ești în mod obișnuit. Pe 17 august 2023, în timpul sezonului Soarelui în Leu, vei simți, pentru prima dată după foarte mult timp, acea stare de grație în care ești pe deplin mulțumit să fii tu însuți, de unul singur, în lumea ta. Ziua ta va fi plină de revelații și de avânturi, nu vei putea opri fluxul de energie pozitivă și tocmai în timpul acestui tranzit vei ajunge la o stare de exaltare. Acest lucru ți se întâmplă ocazional și savurezi momentele în care se întâmplă. Te simți ca un condor pe cer în timpul Soarelui în conjuncție cu Lilith. Plutești printre munți și văi, fericit că ești în viață... fericit că ești tu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel