3 semne zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește joi, 17 martie 2022

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Care sunt cele mai norocoase zodii în dragoste, pe 17 martie.

În timp ce există dezavantaje în cazul anumitor tranziții, atunci când Luna este opusă lui Jupiter, nu există niciun dezavantaj... există doar dorința de a ne extinde și de a crește în contextul unei relații de iubire.

Dacă ceea ce este necesar între tine și partenerul tău este comunicarea, atunci perfect! O vei avea. Dacă tu și partenerul tău nu v-ați mai exprimat sentimentele unul față de celălalt de mult timp, atunci acum este momentul.

Acesta este momentul potrivit să vă spuneți, reciproc, ceea ce aveți în minte. Iar dacă tu și persoana cu care ești într-o relație vă doriți mai mult decât ceea ce aveți în prezent, atunci este momentul să și obțineți asta. Este timpul să luați energia Lunii opusă lui Jupiter și să lucrați până la ultima picătură din ea, pentru că relația voastră este pe cale să se îmbunătățească. 

Iată care sunt cele 3 semne zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește pe 17 martie 

1. Taur

Relația ta este pe cale să ia o întorsătură în bine, iar acest lucru se datorează unui singur motiv: este ceea ce îți dorești. Vei putea să folosești această energie a Lunii în opoziție cu Jupiter, pentru a obține ceea ce îți dorești din această relație.

Ceea ce vă doriți este să fiți deschiși unul față de celălalt, fără teama că cineva se va supăra prea tare și va pleca.

Amândoi sunteți destul de agitați și emotivi; asta trebuie să înceteze. Nu, nu trebuie să vă schimbați personalitățile, dar ambii trebuie să vă maturizați.

Luna în opoziție cu Jupiter intră, în sfârșit, în rol de Northstar și îți permite să ai încredere în viața voastră de cuplu. Veți rămâne împreună în cele din urmă, obișnuiește-te cu asta.

2. Gemeni

Nimic nu se compară cu o îmbunătățire a relației de iubire, pentru ca ziua ta să decurgă fără probleme, iar tu și partenerul să fiți amândoi pe aceeași lungime de undă. Îți dorești o viață bună împreună cu partenerul și ai plătit prețul pentru a ajunge aici.

Sigur, aveți toanele voastre și, bineînțeles, vă certați, așa cum fac majoritatea cuplurilor, dar acele crize mari, dramatice le făceați amândoi.

Totuși, acelea sunt lucruri din trecut. Dacă există o problemă, o discutați. Iar cu Luna opusă lui Jupiter, chiar ai înțeles aluzia: viața este scurtă. 

3. Săgetător

Nu este atât de ușor să te înțelegi cu un Săgetător și cu alegerile lui personale. Săgetătorul este o persoană care nu are nevoie de oameni, în același mod în care au nevoie toți ceilalți.

De aceea, atunci când îți găsești un partener, acesta este de obicei perfect pentru tine. Pentru că, de ce să te deranjezi altfel? Și tu ai găsit pe cineva cu care poți fi tu însuți, iar asta te face nu doar fericit, ci și capabil să împărtășești multe lucruri.

În timpul opoziției Lunii cu Jupiter, vei simți o reverență atât de specială față de persoana care te acceptă așa cum ești, încât inima ta va deborda de bucurie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel