3 semne zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește începând cu 10 august 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

În timpul trigonului Lunii cu Uranus, trei semne zodiacale își vor îmbunătăți viața sentimentală.

Luna în trigon cu Uranus este un tranzit care se referă la inovație și la dorința de a da un aer nou unor proiecte vechi. Modul în care funcționează acest tranzit  poate acționa ca o inspirație pentru reînnoirea unei relații de dragoste. Planeta Uranus se referă la aventură și la curajul de a face lucruri care nu sunt întotdeauna considerate ca făcând parte din normă.

În timpul trigonului Lunii în Fecioară cu Uranus din 10 august 2021, simțim această influență amplificată de prezența utilă a Lunii. Acest tranzit poate funcționa bine pentru cupluri, deoarece are capacitatea de a deschide ochii ambelor părți, astfel încât să vadă speranța pentru viitor, în cadrul relației.

Dar nu fiți surprinși de modul în care această speranță ajunge să fie cunoscută, deoarece există o șansă foarte mare ca ea să sosească ca urmare a ceva total neașteptat - pregătiți-vă pentru o nouă perspectivă asupra vieții, care vă va schimba viața!

Semnele zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește în timpul trigonului Lunii cu Uranus, începând cu 10 august 2021:

Săgetător 

Nu ți-ai dorit niciodată cu adevărat o relație obișnuită, așa că ceea ce se așteaptă de la tine este în principal ceea ce respingi; doi oameni care joacă rolurile de iubiți implicați. Tu, pe de altă parte, trebuie să-ți trăiești viața în conformitate cu propriul set de reguli, iar atunci când subiectul este dragostea și romantismul, și acesta trebuie să fie construit pe un set diferit de reguli. Ceea ce îți dorești este ca cineva să creadă în tine, deoarece acest lucru îți va deschide ușile pentru ca tu să crezi în el.

Îți dorești doar o relație cu cineva care înțelege cum funcționează viața - în termenii tăi. Odată ce poți avea încredere că această persoană este de acord cu stările tale de spirit, cu tăcerile tale, cu pornirile tale creative și cu excentricitățile tale, vei cunoaște dragostea adevărată.

Și asta este ceea ce ți se pregătește în timpul Lunii în trigon cu Uranus. Vei avea ocazia să vezi cât de intens crede cineva în tine, iar acest lucru te va mulțumi enorm.

Capricorn 

Acesta este genul de tranzit care vine la momentul potrivit, la locul potrivit, mai ales în ceea ce privește relația ta sentimentală. Iar ceea ce va urma este entuziasmant - gândire inedită. Ceea ce poate că ți s-a părut un pic de rutină și oarecum plictisitor este pe cale să primească o transformare cosmică. Cu toții putem suporta o mică schimbare, dar relația ta are nevoie, la propriu, să se simtă înălțată și plină de speranță, iar acest tranzit îți va da impulsul de care ai nevoie.

Este mai mult ca sigur că acest lucru va arăta ca o schimbare de rutină; în timp ce funcționează pentru oameni, ele pot crea și plictiseală - iar tu și partenerul tău nu mai sunteți interesați de rutină, sau de plictiseală. Sunteți amândoi deschiși pentru a schimba puțin lucrurile, deoarece sunteți un cuplu solid care nu-și dorește decât să rămână împreună.

 

Pești 

Îți iubești partenerul și nu ai nicio intenție de a fi cu altcineva în afară de această persoană, pentru tot restul vieții tale. Dar ești, de asemenea, neimpresionat de partenerul tău; el este doar "acolo". 

Par să fi căzut în confortul mediocrității; ei știu că nu pleci nicăieri și, din moment ce nu au nicio intenție de a pleca, pentru ei, totul a devenit o stare de siguranță confortabilă, dar plictisitoare.   Ai nevoie de mai mult. Ai nevoie, vrei și dorești emoție, curiozitate - vrei ca persoana ta să te emoționeze. Ai început să-ți dai seama că se simte un pic "prea" confortabil cu situația și vezi în asta începutul unei vieți cu adevărat plictisitoare împreună.


Ei bine, poți mulțumi stelei norocoase - la propriu - pentru schimbarea care este pe cale să se întâmple. Așteaptă-te la schimbări din partea partenerului tău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel