3 Semne zodiacale a căror relație se termină brusc, pe 18 - 19 martie 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Află ce semne zodiacale își spun adio pe 18 martie.

Uneori, relațiile se termină la fel de repede cum au început, dar trebuie să conștientizezi faptul că nimic nu durează pentru totdeauna, chiar dacă uneori este un șoc, atunci când apare un sfârșit.

Relațiile își vor găsi sfârșitul în această perioadă, pentru că Pluton aduce transformări. Oamenii intră în viața noastră și o schimbă, uneori irevocabil, iar alteori pentru o simplă experiență de învățare. În timpul Lunii în trigon cu Pluton, horoscopul nostru indică faptul că vom experimenta sfârșitul anumitor tipuri de prietenii sau iubiri.

Cele 3 zodii care vor suferi despărțiri

1. Fecioară

Poate că te-ai luptat mult timp cu această idee, dar există o relație în viața ta care pur și simplu nu funcționează nici pentru tine, nici pentru ei.

Ei bine, nu este pentru totdeauna și nu a existat niciodată un contract, așa că, atunci când te confrunți cu acest prieten și simți cu adevărat în inima ta că zilele de glorie ale acestei prietenii sunt poate mult în urmă acum, te vei împăca cu sfârșitul karmic, sub forma unei despărțiri dezordonate, care este în curs de a avea loc.

Dacă poți să te împaci cu această idee - că nimic nu durează pentru totdeauna, nici măcar prieteniile - atunci vei găsi instantaneu liniște în alegerea ta.

2. Scorpion

Relația voastră karmică a fost o poveste de dragoste care s-a uscat. Pentru că amândoi erați atât de dedicați unul altuia, ați simțit împreună că este obligația voastră să o mențineți, chiar și atunci când a devenit evident că nimeni nu era interesat să o ducă până la capăt.

Ați anticipat că finalul va fi cu ani buni în viitor, dar nu așa s-a întâmplat.

3. Săgetător

A elimina oamenii din viața ta a devenit oarecum o obișnuință pentru tine, deoarece ai observat că, cu cât îmbătrânești, cu atât devii mai puțin tolerant. Și, ai devenit complet intolerant față de comportamentul cuiva din viața ta.

Această persoană, la un moment dat, a însemnat totul pentru tine - nu ți-ai putut imagina viața fără ea.

Iar acum, este total opus. Sigur, amândoi ați obținut atât de multe unul de la celălalt, dar acum s-a transformat într-un fel de obligație fără noimă, iar dragostea pe care o împărtășiți s-a transformat, de asemenea.

Este timpul să închizi poarta și să pui capăt acestei relații mediocre. Tu ai primit ceea ce aveai nevoie și el la fel. A rămâne în continuare, nu ar face decât să-ți epuizeze autonomia și independența. Este timpul să spui la revedere.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel