3 remedii casnice pentru părul tău: vor reduce căderea firelor și îmbunătățește aspectul deteriorat și uscat

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor: Element5 Digital
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor: Element5 Digital

Iată trei remedii casnice care vor ajuta la reducerea căderii părului și redarea unui aspect sănătos, folosind doar ingrediente din bucătărie.

Atunci când vine vorba despre părul nostru, ana dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm majoritatea dintre noi este căderea excesivă a părului, și uscăciunea lui. Acest lucru poate fi un rezultat al expunerii la căldură, cum ar fi cea a uscătoarelor de păr și a altor produse de coafură, precum și a lipsei de îngrijire și hrană adecvată.

Iată câteva remedii ușoare de casă pe care le puteți folosi pentru a preveni căderea părului, pentru a adăuga strălucire părului și pentru a vă face părul frumos și sănătos.

Brânză și ulei de măsline

Pentru acest remediu de casă, amestecați pur și simplu 2 linguri de ulei de măsline cu ½ cană de brânză proaspătă într-un castron. Aplicați acest amestec pe păr și acoperiți părul cu o cască de duș timp de 15 minute. Spălați-vă părul cu apă și clătiți-l.

 

Citește continuarea pe DCMedical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel