Ingredientele care ar putea să vă îmbolnăvească câinele. Pot fi chiar fatale pentru patruped

Data actualizării: | Data publicării:

Există anumite alimente care sunt sigure pentru oameni pot fi dăunătoare pentru câini.

 Dr. Marty dezvăluie ce au nevoie cu adevărat câinii în dieta lor, "chiar și alimentele care pretind că sunt "sănătoase", "organice" și "naturale"", de cele mai multe ori, nu sunt cea mai bună hrană pentru câinele tău iubit. Există o listă lungă de alimente care sunt otrăvitoare pentru câini și, ca proprietar responsabil de animale de companie, probabil că sunteți familiarizat cu multe dintre ele, dacă nu chiar cu toate.

Usturoiul, avocado, strugurii, cireșele, ceapa, ciupercile, roșiile, , fructele de pădure, ciocolata și orice conține cafeină sunt unele dintre cele mai periculoase alimente pentru câini. Dar chiar dacă câinele dvs. mănâncă doar hrană pentru câini din comerț "de încredere", este posibil să ia ingrediente care îi pot afecta sănătatea și îi pot îmbolnăvi.

Din fericire, există o nouă marcă de hrană pentru câini pe piață care poate contribui efectiv la susținerea sănătății câinelui dumneavoastră. Această nouă hrană pentru câini este rezultatul multor ani de cercetări efectuate de Dr. Marty, un medic veterinar practicant de 45 de ani. El este obișnuit să ajute animalele de companie atât ale proprietarilor obișnuiți, cât și ale marilor nume de la Hollywood.

Descoperirile doctorului Marty în domeniul sănătății animalelor de companie au început datorită propriilor probleme de sănătate cu care a început să se lupte la 20 de ani. În timp ce era la școală, el a explicat că a descoperit o carte despre dietele macrobiotice, sau dietele care evită alimentele rafinate și produsele de origine animală. Odată ce a început să urmeze sfaturile acesteia, s-a simțit mai bine, potrivit yourtango.com

De atunci, sfatul doctorului Marty pentru proprietarii de câini a fost acela de a-și hrăni câinii cu "hrană adevărată, care este predominant carne" - în special hrană crudă, deoarece aceasta este ceea ce mănâncă câinii în sălbăticie. Potrivit Dr. Marty, cea mai bună hrană pentru câini este cea pe care ați pregătit-o dumneavoastră, după ce ați verificat ingredientele.

Bineînțeles, nu toată lumea are timp să meargă la cumpărături pentru mâncare, darămite să vă pregătiți propria hrană pentru câini de fiecare dată când câinele dumneavoastră are nevoie să mănânce. Oricât de mult v-ați iubi câinele, nu este realist.

Ingrediente care ar putea să vă îmbolnăvească câinele

În încercarea de a face lucrurile mai ușoare pentru proprietarii de câini, Dr. Marty a petrecut ultimii 15 ani cercetând alimente pre-făcute care ar fi bune pentru câini și a descoperit că puteți liofiliza alimente crude de înaltă calitate într-un proces care este "aproape echivalent cu prepararea propriei alimente crude pentru câinele dumneavoastră".

1. Conservanți

În același mod în care producătorii pun conservanți în mâncarea noastră pentru a ajuta la păstrarea prospețimii mai mult timp, aceștia sunt puși în mâncarea pentru câini pentru a preveni ca alimentele să se strice în timp ce stau pe rafturile magazinului.

Conservanții acționează ca "o carcasă chimică invizibilă" în jurul crochetelor, potrivit Dr. Marty, ceea ce înseamnă că câinele dumneavoastră mănâncă o substanță chimică care nu ar trebui să se afle în corpul său. Acest lucru îngreunează digerarea hranei de către câinele dvs. și sfârșește prin a-l împiedica să primească de fapt orice nutrienți din hrana pe care o mănâncă.


2. Umpluturi

Potrivit Dr. Marty, umpluturile sunt "orice lucru pe care companiile alimentare îl pun în mâncarea câinelui tău și care nu face bine câinelui tău".

Evitați cerealele precum orzul, fulgii de ovăz, orezul alb, porumbul, grâul și soia, pe care companiile le folosesc pentru că sunt mai ieftine decât carnea.

3. Subproduse din carne

Uneori etichetat "făină de subprodus", dacă eticheta hranei câinelui tău are orice versiune a acestui cuvânt, înseamnă de fapt doar "deșeuri de abator". În timp ce ar putea conține carnea de organe de care câinele tău are nevoie, ar putea include și lucruri nesănătoase, cum ar fi picioare, ciocuri, creiere, tumori și "intestine cu cel mai bun efort pentru a elimina fecalele".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel