29 iunie 2022. Lună Nouă în Rac. Care este refugiul pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Efecte pentru șase luni

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Amos Bar-Zeev
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Amos Bar-Zeev

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru toate zodiile cu ocazia Lunii Noi din semnul Racului. Avem nevoie de refugiu, avem nevoie să facem face cu emoțiile noastre într-un anumit sector al vieții. Totodată, să nu uităm că efectele fazelor lunare pot dura chiar și șase luni, deci felul în care avem grijă de noi acum poate avea urmări pe termen lung. 

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești cu privire la evenimentul astrologic de pe 29 iunie 2022. Avem o Lună Nouă în semnul Racului. Ce anume poate aduce aceasta? Ei bine, pe lângă intenții legate de familie și casă, ar trebui să existe și intenții legate de refugiul nostru interior. Și mai este ceva de care avem nevoie să ne amintim cu ocazia acestei Luni Noi: de rădăcinile noastre. 

Luna Nouă în semnul Racului se petrece pe 29 iunie 2022 la ora 05:52, ora României. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. Vorbim despre această energie a Racului, adică de casă, familie, atașamente, dar și de victimizare uneori.

PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT CU OCAZIA LUNII NOI ÎN RAC DE PE 29 IUNIE 2022! 

Care este refugiul fiecărei zodii?

Berbec/ Ascendent în Berbec

casa și/ sau familia

E nevoie să îți găsești un refugiu acolo unde locuiești sau în cadrul familiei. Ai nevoie de confort. Poți să mergi să îți îmbrățișezi părinții. Dacă viața ta a luat-o razna și ai nevoie de liniște, mergi în casă sau în familie și caută liniștea alături de ei. Sau creează un colțișor în casă unde să știi că poți să te aduni.

Taur/ Ascendent în Taur

cunoștințe, cărți, idei

La tine refugiul vine din cunoștințe, informații. Dacă crezi în dorințe, în a manifesta, atunci citește, vorbește cu o persoană nouă, uită-te la un documentar. Poate simți că nu te-ai plimbat în ultimul timp, ai nevoie să schimbi ceva în viața ta. Zilele acestea cuvintele au și emoții legate de ele. Poate dorești să împărtășești ceva cu cineva drag.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

felul în care cheltuiești

Ai nevoie să simți că tu cheltuiești banii cu rost, că ai dat bani pe ceva important din viața ta, fie că e vorba de un laptop, un telefon, un gadget. Ai nevoie să te uiți la bani și să te întrebi ce reprezintă pentru tine. Banii sunt energie, un schimb permanent. Să știi că poți să te bazezi pe banii tăi ca să faci lucruri și pentru tine. 

Rac/ Ascendent în Rac

lucruri noi

Comportă-te precum un copil care abia face primii pași, fă lucruri noi, alege un loc unde să te duci pentru prima dată, să simți că te naști din nou. Careul cu Jupiter te va ajuta. Dacă nu poți merge într-un loc nou, atunci încearcă să privești lucrurile ca și cum le-ai face pentru prima dată. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel