28 iulie 2022 este ziua pe care ai așteptat-o! Astrologii internaționali îți spun de ce

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Javier Allegue Barros
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Javier Allegue Barros

Pe 28 iulie 2022 avem ceea ce astrologii numesc „cea mai norocoasă” Lună Nouă a lui 2022. Ea se află în trigon cu Jupiter, așa că s-ar putea să vedem cum dorințele ni se împlinesc. Desigur, un trigon trebuie pus la treabă după cum afirmă astrologul Daniela Simulescu. Să vedem ce ne rezervă astrele pe 28 iulie. 

Joi este ziua pe care ai așteptat-o pentru a putea să fii mult mai conștient de dorințele tale și pentru a putea să te simți norocos. Luna Nouă va avea loc la 19:55 (ora României) și va aduce cu ea magia noului. În general, o Lună Nouă vorbește despre schimbare.

Din punct de vedere astrologic, marcând un nou ciclu lunar, Luna Nouă aduce noi începuturi. Fazele Lunii ne afectează perspectiva asupra vieții și scot la iveală diverse laturi ale personalităților noastre deoarece Luna guvernează emoțiile și planul subconștientului nostru.

Astrologul internațional Cam White accentuează faptul că această Lună Nouă este specială nu doar prin faptul că este în semnul Leului care aduce energia entuziasmului, a bucuriei și a creativității, dar și pentru că este în careu cu Jupiter care retrogradează în aceeași zi. Și Jupiter vorbește tot despre împlinirea dorințelor.

Una dintre lecțiile lui Jupiter, ne spune astrologul Daniela Simulescu, este să avem grijă ce ne dorim, căci s-ar putea să nu ne placă. Un alt element căruia ar trebui să-i acordăm mai multă atenție este cel al dorințelor, ne-am dorit autentic de pe 11 mai încoace, chiar asta e ceea ce vrem cu adevărat? Sau pur și simplu am văzut la alții și am zis apoi că am vrea și noi? 

Revenind la previziunile lui Cam White, acesta spune că Luna Nouă în Leu te pune în legătură cu tine însuți, cu sinele tău. Leul aduce energia individualului, te poate face să stai cu tine, te provoacă să te scoți pe tine la o discuție în care să te întrebi: deciziile mele au legătură directă cu ceea ce îmi doresc în viață? Oare eu chiar fac ceea ce mă face fericit? Astrologul spune că suntem tot ceea ce avem, că oamenii din viața noastră vin și pleacă, iar în final rămânem doar cu noi, de aceea, cel mai bine ar fi să avem grijă de noi. Totodată, astrologul atrage atenția asupra folosirii legii atracției în această perioadă. El spune că nu ai cum să atragi nimic fără a face un pas în direcția a ceea ce dorești. Intențiile pe care le poți pune în această perioadă ar trebui să înceapă cu o meditație în care trăiești ca și cum ai avea deja ceea ce îți dorești, închizi ochii și pentru o clipă nu te mai plângi că nu ai plătit facturile, ci simți cât de fericit ești că le-ai achitat pe toate la timp, că ai tot ce te-ai rugat să ai. Totodată, va trebui să și pornești în direcția schimbării, să aștepți să pice din cer nu o să meargă, însă 28 iulie 2022 e o dată în care poți lua legătura cu ce e înăuntrul tău, cu ce anume dorești cu adevărat și să simți că ai deja asta. 

Pentru că Jupiter va retrograda, iar Jupiter printre altele vorbește și despre expansiunea minții, e un moment foarte bun ca pe 28 iulie să înveți ceva, să te uiți cu atenție la ce ți-ai propus și să te gândești și la anul 2023 și cum ai vrea să arate acesta. Ai șansa să vezi ce anume vei face când Jupiter va fi din nou în Berbec în 2023. Te poți alinia cu mintea ta, dar și cu emoțiile tale. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel