"21 de zile de ger." Mihai Voropchievici, avertisment pentru români: Gerul bobotezei și schimbări bruște de temperatură în luna ianuarie

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchevici a dezvăluit cum va fi vremea în luna ianuarie. 

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3CNN, cum va fi vremea în luna ianuarie, potrivit gromovnicului. Deși am început anul cu temperaturi foarte ridicate, se pare că vor veni 21 de zile de ger. 

Gerul bobotezei și schimbări bruște de temperatură în luna ianuarie

"Se pare că încep să se adeverească prognozele. Între 1 şi 5 ianuarie, e numai bine. În schimb, pe 6 ianuarie, de Bobotează, vine zăpada. Să vedeţi gerul Bobotezei ce aduce!

Între 7 şi 17 ianuarie, ger tare. Pe 18, în schimb, sunt nori care pot să aducă zăpadă sau soare.

Aşa că, pe 19 şi pe 20 ianuarie, norii se dau la o parte şi vine un pic de moină, se mai înmoaie un pic zăpada şi gerul care au fost.

Din 21 până în 30 ianuarie, a doua repriză de ger. Moş Gerilă vine peste noi. 

Iar pe 31 ianuarie, aşa cum scrie gromovnicul, se arată "moale", adică o moină din aceea care ne cam udă la picioare dacă nu suntem pregătiţi.

Deci, din cele două reprize, vom avea parte de 21 de zile de ger în ianuarie", a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop 2023, cu Mihai Voropchievici

Horoscop 2023, Berbec

Pentru Berbec va fi un an cu succes. Va reuși tot ce își propune. Norocul va fi cu el chiar și în cele mai grele momente. Să nu creadă că soarta poate fi prea mult de partea lui decât dacă divinitatea este cu ei. Este un an 7, deci un an al iertării. Viața profesională va fi pe primul loc pentru ei. Viața amoroasă este fulminantă și vor reuși lucruri pe care altă dată le credeau imposibile.

 

Horoscop 2023, Taur

Va fi un an al prieteniei și al socializării. Vor reuși să petrecă momente plăcute alături de prieteni și familie. Taurii trebuie să scoată de la cutie creativitatea. Vor iubi mai mult și vor avea parte de multe aventuri și bună dispoziție. Este anul în care o prietenie adevărată se poate transforma în cea mai frumoasă poveste de dragoste.

 

Horoscop 2023, Gemeni

Gemenii vor fi foarte norocoși. Vor avea pas de pas alături pe toți cei care îi iubesc și apreciază. Vor primi recompense financiare în urma eforturilor susținute. Poate apărea o schimbare radicală în domeniul profesional. Pot schimba locul de muncă. Avantajul este că fiind deschiși la minte, se vor adapta foarte rapid și vor obține rezultate. Relația de cuplu poate avea mici probleme.

 

Horoscop 2023, Rac

Anul 2023 este un an al schimbărilor pentru Raci. Își revizuiesc atitudinea de până acum față de familie și casă și vor lua decizii radicale care să le aducă liniște în suflet. Racii sunt foarte sensibili și emotivi și orice disconfort sau o tensiune din familie îi pune pe gânduri. Este anul în care pun rațiunea să funcționeze și lasă sentimentele la o parte. Este un an plin de oportunități în plan profesional și vor trebui să profite de asta. Să se bazeze pe intuiție. 

 

Horoscop 2023, Leu

Leii încep un an diamic. Au parte de idei minunate și au energie debordantă. Vor avea venituri suplimentare. În plan amoros, noul an aduce o schimbare benefică și solidă. A doua jumătate a anului le aduce satisfacție.

Citește continuarea AICI

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience