2022 vine cu mari schimbări pentru două ZODII! Nou job, călătorii, revelații

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Anul 2022 va fi marcat de evenimente şi surprize care vor schimba viaţa aşa cum o ştim. Două zodii vor avea parte de o resetare semnificativă.

„Dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie 2022. Marte își va începe tranzitul prin casa a treia pe 20 august și va retrograda acolo în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023. Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri. Indiferent de vârstă sau experiență. Anul începe cu Venus retrogradă și se termină cu Marte retrograd", precizează Daniela Simulescu.

O altă zodie este invitată de astrologul Daniela Simulescu să îşi amintească principalele momente din 2021, întrucât vor oferi un indiciu despre următorul an.

„Fă un exercițiu de memorie! Gândește-te la perioada 14 mai-28 iulie 2020. Ce s-a întâmplat? Sau ce ai avut impresia că se întâmplă? Atunci, Jupiter s-a aflat în semnul tău și ți-a oferit un preambul la 2022. Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența. Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi. Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de auto-sabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine. Tot anul 2022 poate fi ca o mare revelație", precizează Daniela Simulescu.

Citește despre ce zodii este vorba pe DC NEWS

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel