2020, un TEASER pentru 2021. Astrolog: „Ne va lua pe sus”

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 2021. Daniela Simulescu, astrolog DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop 2021. Daniela Simulescu, astrolog DC News

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la SPECTACOLA de weekend, despre ce ne rezervă astrele în 2021. 

”2020 a fost ca un mic teaser pentru 2021. Perioada martie-iulie, când Saturn a fost deja în Vărsător, a fost ca un mic teaser. Ne-a arătat tot ce înseamnă distanțare socială. Saturn vine cu tot ce înseamnă restricții, limite, teste, foarte multă maturizare, chestiuni care nu ne plac, normal. Iar vărsătorul are legătură cu socialul, comunitatea, cu oamenii, dar are legătură și cu tot ce înseamnă online, tot ce înseamnă comunicare la distanță, pe toate canalele posibile și imposibile. Deci, perioada martie-iulie poate fi considerată un teaser pentru 2021, dar 2020 a fost, mai degrabă, un an al îngropării unor obiceiuri vechi, unor oameni care se țineau cu dinții de anumite posturi”, a explicat Daniela Simulescu.  

 

 

Ne mutăm în semnul Vărsătorului

 

 „Știți ce se întâmplă, noi am fi vrut ca totul să fie predictibil, eram într-un comfort. În ultimii 20 de ani am fost sub semnul taurului: pas cu pas, lent, metodic. Acum, lucrurile se vor duce către o iuțeală extraodinară și ne va lua pe foarte mulți dintre noi pe sus”, arată astrologul. 

 

Astrologul spune însă că aceste schimbări nu ar trebui să ne sperie, ci din contră, să vedem oportunitatea de a modifica ceea ce nu este în racord cu valorile noastre. 

 

„Omul fuge de schimbare, dar schimbarea este singura constantă din viața noastră”, spune aceasta. 

VIDEO: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel