10 trucuri ca să arăți cu 10 ani mai tânără: sfatul dermatologilor

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ , foto Unsplash/ autor: Park Street
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ , foto Unsplash/ autor: Park Street

Iată 10 metode care te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără, potrivit dermatologilor.

Ca să arăți mai tânără nu ai nevoie de o poțiune magică. De fapt, singură poți face asta. Cu câteva modificări simple ale rutinei zilnice poți reuși să fii persoana despre care toată lumea spune că arată grozav pentru vârsta ei. Ce trebuie să facem, a explicat dr. Angela J. Lamb, directorul Facultății de Practică de Dermatologie din Westside Mount Sinai și profesor asociat de dermatologie pentru ETNT.

1 Nu-ți freca ochii

Gândiți-vă la zona în care se văd cel mairepede semnele îmbătrânirii: gâtul, fruntea, ochii. Da, pielea de sub și din jurul ochilor poate fi cea mai delicată și mai fragilă. Amintește-ți asta data viitoare când te enervezi pe cineva și te freci la ochi la sfârșitul unei zile lungi. Poate provoca ruperea vaselor de sânge mici și poate duce la umflături.

2 Investește într-un ser bun

„Investește într-un ser bun”, spune dr. Lamb. „Serurile sunt produse puternice cu ingrediente active. Sunt esențiale!!! Gândește-te la vitamina C, A, E — local.” Acestea pot fi scumpe, dar medicul spune că merită.

3 Bea apă suficientă în fiecare zi

Creșterea conținutului de apă din piele o poate împiedica să arate uscată, ternă sau cenușie. Mulți dermatologi recomandă să bei opt pahare de apă pe zi și. Dacă camera dvs. este foarte uscată, luați în considerare utilizarea unui umidificator și, de asemenea, evitați dușurile fierbinți pentru prea mult timp - în mod ironic, acestea vă pot deshidrata.

 

Citește continuarea pe DCMEDICAL.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel