10 semne care te avertizează că ai probleme cu circulația sanguină

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ Fly D
Descriere foto: Foto Unsplash/ Fly D

Iată o listă de 10 semne de avertizare pentru a putea recunoaște problemele circulației sanguine.

Oxigenul și nutrienții sunt transportați prin corp prin intermediul sângelui. Când circulația sângelui nu funcționează corect, unele părți ale corpului nu primesc suficient oxigen și substanțe nutritive. În afară de aceasta, circulația slabă a sângelui este adesea un simptom important al altor probleme de sănătate, cum ar fi afecțiunile cardiace, diabetul sau obezitatea.

Iată 10 semnale de circulație sanguină proastă pentru a preveni alte afecțiuni de sănătate.

1. Uitarea

Când întâmpinați mai multe probleme de a vă aminti lucruri, este posibil să aveți o circulație sanguină slabă. Creierul nu mai este capabil să funcționeze corect dacă există un flux sanguin redus, ceea ce duce la o diminuare a memoriei și a uitării.

2. Senzație de furnicături

Aveți în mod regulat o senzație de furnicături în mâini, picioare, degetele de la picioare sau alte părți ale corpului? Acest lucru ar putea fi cauzat de o circulație deficitară a sângelui.

3. Probleme intestinale

Durerile abdominale și diareea sunt probleme de digestie care pot fi cauzate de acumularea de grăsime pe pereții vaselor de sânge, ceea ce duce la reducerea fluxului de sânge către abdomen.

 

Citește continuarea pe DCMedical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel