10 filme noi de Crăciun pe care nu vrei să le ratezi iarna aceasta / Netflix

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Samira Rahi
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Samira Rahi

Vă prezentăm 10 filme noi de Crăciun pe care să le urmăriți în perioada Sărbătorilor de iarnă. 

1. 'Love Hard' - Netflix

Love Hard, în care joacă Nina Dobrev și Jimmy O. Yang, a avut premiera pe Netflix pe 5 noiembrie și a avut deja un mare succes. Este un film de Crăciun haios despre o femeie ghinionistă și îndrăgostită care zboară din Los Angeles la Lake Placid, New York, pentru a se întâlni cu un tip pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating - doar pentru a realiza  că a fost păcălită. Bineînțeles, urmează multă dramă, împreună cu puțină descoperire de sine.

 


2. 'Father Christmas Is Back' - Netflix

În 'Father Christmas Is Back', patru surori care nu se înțeleg întotdeauna bine sunt nevoite să petreacă sărbătorile împreună atunci când tatăl lor le cheamă să se întoarcă la conacul din Yorkshire, Anglia, unde au crescut. Ele încep în sfârșit să descopere adevăratele motive din spatele neînțelegerilor pe care le au de mult timp.

 

 

3. 'The Princess Switch 3: Romancing the Star' 
Disponibil pe Netflix: 18 noiembrie 2021

Cea de-a treia parte a popularei serii de filme de la Netflix, The Princess Switch 3: Romancing the Star, apare anul acesta. Cu Vanessa Hudgens în rolul principal, de data aceasta, dublurile regale fac echipă cu o a treia dublură pentru a da de urma unei relicve valoroase care a fost furată.

 

4. 'Robin Robin'
Disponibil pe Netflix: 24 noiembrie 2021

Robin Robin este un nou scurtmetraj de animație adorabil de pe Netflix pe care să îl urmăriți cu copiii. Este povestea unei păsări care a fost crescută de șoareci și care se trezește punându-și la îndoială propria identitate. În misiunea de a dovedi cine este cu adevărat, ea încearcă să pună la cale un jaf uriaș care îi va impresiona pe toți șoarecii.

 

5. A Boy Called Christmas
Disponibil pe Netflix: 26 noiembrie 2021

A Boy Called Christmas, care debutează pe Netflix pe 26 noiembrie, este în esență o poveste despre Moș Crăciun. Este vorba despre un băiat pe nume Nikolas care pornește într-o călătorie în căutarea tatălui său, despre care crede că încearcă să găsească satul spiridușilor, împreună cu un ren pe nume Blitzen și un șoricel.

 


6. 'A Castle for Christmas'
Disponibil pe Netflix: 26 noiembrie 2021

Cu Brooke Shields și Carey Elwes în rolurile principale, A Castle for Christmas este despre un autor american care călătorește în Scoția și decide să cumpere un castel. Singura problemă? Proprietarul nu este prea încântat de faptul că un străin cumpără proprietatea. Chiar dacă cei doi încep prost, o poveste de dragoste începe încet-încet să se înfiripe.

 

7. 'Single All the Way'
Disponibil pe Netflix: 2 decembrie 2021

O comedie romantică de Crăciun, Single All The Way are o distribuție hilară care îi include pe Kathy Najimy, Jennifer Coolidge și Luke Macfarlane. Este vorba despre un bărbat care își convinge prietenul să meargă acasă cu el de sărbători și își păcălește părinții să creadă că au o relație romantică.

 

8. 'A California Christmas: City Lights'
Disponibil pe Netflix: 16 decembrie 2021

O continuare a filmului A California Christmas din 2020, noul A California Christmas: City Lights îi are ca protagoniști pe soții Lauren și Josh Swickard, soț și soție din viața reală.  Pelicula prezintă cuplul care a decis să dea o șansă relației lor în primul film, și caare acum se apropie de aniversarea de un an de relație și sunt ocupați cu administrarea atât a unei ferme de lactate, cât și a unei crame.


9. 'Grumpy Christmas'
Disponibil pe Netflix: 22 decembrie 2021

O continuare a filmului Un Padre No Tan Padre , acest film mexican - cu Héctor Bonilla, Jacqueline Bracamontes și Arturo Barba în rolurile principale - are loc în timpul sărbătorilor. O călătorie în familie cu ocazia Crăciunului are ca rezultat o rivalitate care amenință să strice sărbătoarea pentru toată lumea.


10. '1,000 Miles From Christmas'
Disponibil pe Netflix: 24 decembrie 2021

Acest film de vacanță din Spania va avea premiera pe Netflix în ajunul Crăciunului. Se bazează de fapt pe povestea reală a unui grinch din viața reală, pe nume Raúl, care, în loc să plece într-o vacanță la plajă, așa cum face de obicei, ajunge să fie desemnat să inspecteze o fabrică de bomboane de Crăciun într-un oraș care care sărbătorește intens Crăciunul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel