10 celebrități care nu au terminat liceul. Au renunțat la școală pentru o carieră de succes

Data actualizării: | Data publicării:
Rihanna, sursa foto Instagram
Descriere foto: Rihanna, sursa foto Instagram

Nu există o cale exactă către succes, iar aceste vedete sunt dovada. Rihanna avea doar 16 ani când a semnat primul său contract de înregistrare, acum are propriul imperiu al modei și frumuseții.

Rihanna 


Artista avea doar 16 ani când a plecat de acasă că să își urmeze visul. Rihanna a semnat primul ei contract cu o casă de discuri, cea a lui Jay-Z. „Când am plecat din Barbados, nu am privit înapoi. Am vrut să reușesc ce mi-am propus, chiar dacă asta a însemnat să mă mut în America.”, a declarat Rihanna pentru Social Magazine.


Leonardo DiCaprio


Câștigătorul premiului Oscar a renunțat la liceu după primul an și a început să studieze la un centru de teatru local gratuit.

 


Jay Z


Rapperul și producătorul, Jay Z, a tot schimbat școlile din Brooklyn și New Jersey înainte de a renunța în cele din urmă. În prezent, el este a 5-a cea mai bogată celebritate din America, cu o valoare netă de 900 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

 


Harry Styles


Harry a renunțat la școală din cauza trupei One Direction. Și-a dat seama că nu va mai avea timp și pentru școală, iar succesul trupei devenea din ce în ce mai mare. 

 


Jennifer Lawrence


Lawrence a abandonat școala de la vârsta de 14 ani. „M-am autoeducat”, a declarat actrița.

 

 

Johnny Depp


A renunțat la școală când avea 15 ani pentru a urma o carieră ca vedetă rock. Aparent, actoria a fost planul său de rezervă.

 

 


Tom Cruise


Acesta intenționa inițial să devină preot, dar a renunțat la liceu când a decis să devină actor.

 

 


Avril Lavigne 


Artista avea doar 15 ani atunci când a semnat un contract cu celebra casă de discuri LA Reid. Acest fapt a determinat-o să se mute în America și să renunțe la școală și la viața ei din Canada. 

 

 


Eminem


Rapperul nu a fost deloc un elev cuminte, ba chiar a repetat de trei ori clasa a noua. Eminem a schimbat multe școli, era un elev problemă, iar asta l-a determinat să renunțe la studii.

 

 


Daniel Radcliffe


Steaua seriei „Harry Potter” nu a terminat niciodată liceul, asemenea personajului Harry, care nu a finalizat niciodată Hogwarts.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel