10 ani de la înființarea „Lala Band”. Costin Cambir, la Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Costin Cambir, interviurile Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Costin Cambir, interviurile Spectacola

Actorul Costin Cambir vine în platoul Spectacola și DC News, miercuri, ora 18:00, pentru a povesti despre cum arată viața lui după 10 ani de la înființarea „Lala Band” dar și a apariției serialului „Pariu cu viața”. 

La 33 de ani, Costin Cambir se poate mândri cu două facultăți de actorie, făcute în paralel, cu peste 200 de apariții pe micile ecrane, zeci de ore de cursuri cu cei mai buni profesori de actorie, dar și cu un curaj fantastic de a lua viața în piept.


După terminarea proiectului „Pariu cu viața”, actorul a investit banii câștigați din serial în studii. 
A mers la cei mai buni profesori, cum ar fi Ivana Chubbuck, din Los Angeles, cea care le-a fost mentor unori giganți ai industriei cinematografice ( Brad Pitt, Halle Berry şi Charlize Theron). A hotărât apoi să cunoască și lumea teatrului din Londra, unde a studiat câțiva ani. 


Întors în țară, actorul are planuri mari în carieră. 

Cum s-a schimbat Costin Cambir în cei 10 ani de la lansarea „Lala Band”, dar și cum vede indrustria filmului românesc, după școlile urmate în străinătate, aflați miercuri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel