1 MARTIE 2021. Cele mai frumoase MESAJE și URĂRI de mărțișor pentru persoanele dragi

Data publicării:
Urări de 1 martie, sursa pixabay/ autor Hans Braxmeier
Descriere foto: Urări de 1 martie, sursa pixabay/ autor Hans Braxmeier

De la 1 martie, primăvara își face prezența în viața și în sufletul nostru cu mierasma ei divină a mugurilor înfloriți. Venirea primăverii este un prilej numai bun de a le trimite celor apropiați un mesaj, o urare sau o felicitare de 1 martie.

Fie ca toate petalele florilor să ți se aștearnă-n cale, iar razele calde ale soarelui să-ți readucă zâmbetul pe buze! O primăvară frumoasă!

 

Fie ca această primăvară să îţi aducă liniște și pace în suflet, gingăşie și iubire, de tine și de tot ceea ce te înconjoară!

 

Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămadă de îmbrătișări… special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!

 

Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

 

Sufletul să-ți vibreze în acordurile bucuriei și dragostei de viață! O primavară fericită și împlinită!

 

Miracolul renaşterii sa se împlinească și în sufletul tău, iar dragostea de viață să-ți bucure sufletul!

 

Puritatea și candoarea acestei primăveri să-și inspire simfonia bucuriei și fericirii!

 

Un buchet de ghiocei și o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!

 

1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te îndrăgosteşti paşind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete…

Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.

 

Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!

 

Cu ocazia sosirii primăverii vă urez o primăvară plină de fericire, dragoste și binecuvântari!

 

În această zi de primăvara, când toate florile zâmbesc pentru tine, primește-n dar acest marțișor alături de urările mele de bine!

 

Pe raze de soare, pe adierea caldă a vântului, îți trimit în dar un mărțișor să-ți vestească primăvara. Fie ca mireasma florilor să-ți parfumeze viața și primul ghiocel răsărit în calea ta să-ți amintească cât de mult te apreciez!

 

Într-o zi cu soare în care miroase a sărbatoare, îţi dau şi eu mesaje primăvăratice cu arome de mărţişoare şi îţi urez: "O primăvară ca-n poveşti!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel