1 Aprilie, ZIUA PĂCĂLELILOR. De ce nu este bine să te căsătorești în această zi

1 Aprilie, sursa pixabay/ autor Laura Chouette
Descriere foto: 1 Aprilie, sursa pixabay/ autor Laura Chouette

De 1 Aprilie se spune că este bine să faci farsele înainte de ora prânzului, pentru că altminteri vei avea ghinion în cursul anului.

- Cei care nu tolerează sau nu gustă cu umor farsele vor avea şi ei ghinion.

- Se mai spune că, dacă o fată frumoasă reuşeşte să te păcălească, trebuie să o iei de nevastă sau măcar să fii prietenul ei.

- Să te căsătoreşti la 1 aprilie nu e foarte indicat: bărbatul însurat în această zi va fi sub papucul nevestei până la sfârşitul vieţii.

- Copiii născuţi la 1 aprilie vor avea noroc pe aproape toate planurile, dar ar face bine să se ferească de jocurile de noroc, care le vor ruina viaţa.

- Supranumita şi Ziua Păcălelilor, 1 Aprilie este alături de 1 Iunie şi una dintre zilele preferate ale copiilor, care încearcă în fiecare an să îşi păcălească părinţii şi profesorii.

- Pentru cei cu simţul umorului dezvoltat şi cu un gust deosebit pentru farse, ziua de 1 aprilie este un prilej foarte bun de distracţie. Pentru cei cu mulţi "duşmani" sau prieteni glumeţi, s-ar putea să fie mai degrabă o zi în care să nu îşi dorească să iasă din casă.

- După cum spunea Mark Twain, "ziua de 1 aprilie este ziua în care ne amintim ce suntem în celelalte 364 de zile ale anului", potrivit DC NEWS.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 apr, 10:40 | Categorie: Lifestyle
Get it on App Store Get it on Google Play