1 Aprilie, ZIUA PĂCĂLELILOR. De ce nu este bine să te căsătorești în această zi

Data publicării:
1 Aprilie, sursa pixabay/ autor Laura Chouette
Descriere foto: 1 Aprilie, sursa pixabay/ autor Laura Chouette

De 1 Aprilie se spune că este bine să faci farsele înainte de ora prânzului, pentru că altminteri vei avea ghinion în cursul anului.

- Cei care nu tolerează sau nu gustă cu umor farsele vor avea şi ei ghinion.

- Se mai spune că, dacă o fată frumoasă reuşeşte să te păcălească, trebuie să o iei de nevastă sau măcar să fii prietenul ei.

- Să te căsătoreşti la 1 aprilie nu e foarte indicat: bărbatul însurat în această zi va fi sub papucul nevestei până la sfârşitul vieţii.

- Copiii născuţi la 1 aprilie vor avea noroc pe aproape toate planurile, dar ar face bine să se ferească de jocurile de noroc, care le vor ruina viaţa.

- Supranumita şi Ziua Păcălelilor, 1 Aprilie este alături de 1 Iunie şi una dintre zilele preferate ale copiilor, care încearcă în fiecare an să îşi păcălească părinţii şi profesorii.

- Pentru cei cu simţul umorului dezvoltat şi cu un gust deosebit pentru farse, ziua de 1 aprilie este un prilej foarte bun de distracţie. Pentru cei cu mulţi "duşmani" sau prieteni glumeţi, s-ar putea să fie mai degrabă o zi în care să nu îşi dorească să iasă din casă.

- După cum spunea Mark Twain, "ziua de 1 aprilie este ziua în care ne amintim ce suntem în celelalte 364 de zile ale anului", potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel